Κάλυμνος: Άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος

ΚΩΣ:

Μία άλλη θλιβερή είδηση σήμερα στην Κάλυμνο, αφού έγινε γνωστό ότι  ο 32χρονος Άνθιμος Καραϊσκος που εδώ και 14 ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης, άφησε την τελευταία του πνοή χθες Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 στις 11.00 περίπου το βράδυ.
Ο άτυχος Άνθιμος, την ημέρα των Χριστουγέννων, υπέστη πνευμονική εμβολή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλύμνου και μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κρατήθηκε στη ζωή. Λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του, σε Νοσοκομείο εκτός Καλύμνου. Την ίδια ημέρα, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βενιζέλειο, στο Ηράκλειο Κρήτης. . Δυστυχώς ο νεαρός Άνθιμος δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε, τόσο πρώρα και τόσο άδικα, σκορπίζοντας θλίψη και οδύνη σε γονείς ,αδέλφια, συγγενείς και φίλους.
Ο Άνθιμος ήταν ένα από τα 5 παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του Γιώργου Καραϊσκου και της Αναστασίας Παστρικού Καραϊσκου.
Ένα εξαιρετικό, καλοσυνάτο, ευγενικό και αγαπητό παιδί ,ένας λεβέντης, πολύ δραστήριος και γεμάτος ζωντάνια, που δυστυχώς του κόπηκε το “νήμα της ζωής” τόσο νωρίς.
Από τα kalymnos-news.gr και τους συνεργάτες του, τα ειλικρινή θερμά συλλυπητήρια, στον πατέρα του Γιώργο και τη μητέρα του Αναστασία, στα 4 αδέλφια του Τιμόθεο, Μαριάννα Μανώλη και Γιάννη και στους λοιπούς συγγενείς.
Καλό ταξίδι Άνθιμε
πηγή: https://kalymnos-news.gr

Latest..

Ιωάννα Ρούφα: « Μας φέρνετε έναν ισολογισμό ανυπόγραφο και μας ζητάτε να τον ψηφίσουμε. Κάποιο λάκκο έχει η… φάβα.

ΚΩΣ: Σας ρωτήσαμε αν ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας έχει υπογράψει τον Ισολογισμό. Τυχαίο που εγκατέλειψε το δήμο και σήμερα βρίσκεται σε άλλη υπηρεσία;    … [Read More...]

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]