Κάντε κάτι για το ερείπιο της Βολισσού

ΧΙΟΣ : Στις 30-0κτωβρίου-2020 στην Σάμο εγίνηκε ένας ισχυρός σεισμός που είχε θύματα δυο παιδιά 17 και 15 ετών τα οποία καταπλακώθηκαν από ένα τοίχο ενός ακατοίκητου εδώ και 30 χρόνια κτιρίου.Τότε ακούσαμε δεκάδες Λουδοβίκους με δάκρυα στα μάτια που έλεγαν στα ΜΜΕ ότι θα γκρεμίσουν όλα τα ετοιμόρροπα κτίρια προκειμένου να μην ξαναθρηνήσομε νεκρούς.
Τα ίδια είπανε και οι δικοί μας .
Ολες οι μεγαλοστομίες αποδείχτηκαν τρίχες μιας και στην Χίο δεν έχω δει ούτε ένα ερείπιο να γκρεμίζεται.
Φωνάζουν και εκλιπαρούν οι Βολισσιανοί για ένα κτίριο καρμανιόλα αλλά η φωνή τους δεν ακούγεται από κανένα.
Οι Χιώτες Λουδοβίκοι δηλώνουν αναρμόδιοι και ο ένας φορέας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον παίζοντας την συμπαθητική κολοκυθιά.
Κάτω από αυτό το γκρέμιο περνάνε άνθρωποι αλλά κανένας δεν τους υπολογίζει.
Κάτω από αυτό το γκρέμιο παίζουν παιδιά και κινδυνεύουν από την αδιαφορία των αρχόντων.
Αν γίνει κάτι , που εύχομαι να μην γίνει και κτυπήσει η σκοτωθεί κάποιος όλοι αυτοί οι αρμόδιοι – αναρμόδιοι Λουδοβίκοι δεν ξέρω που θα κρυφτούν.
Εγω έχω πει πολλές φορές οτι οι περισσότεροι αρχόντοι που μας διοικούν είναι μόνο για καταθέσεις στεφανιών η για να ερίζουν ποιος θα πρωτοκάτσει στην εξέδρα των επισήμων.
Σας παρακαλώ αποδείξτε ότι έχω άδικο.
Γκρεμίστε αμέσως το γκρέμιο πριν θρηνήσομε θύματα.
Προχθές έπεσε μια κεραμίδα και ευτυχώς δεν περνούσε κανένας Χριστιανός.
Αύριο;

Latest..

O… Βυθός των Καρδαμύλων

ΧΙΟΣ : Στιγμές από την πολύ πετυχημένη παρουσίαση του παραμυθιού "ΒΥΘΟΣ ώρα μηδέν" της Καρδαμυλίτισσας Δέσποινας Κασάπα, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Τομέας της τοπικής Κοινότητας … [Read More...]

Η Μικρά Ασία προσεύχεται…

ΧΙΟΣ :  Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, Υπερτίμου και Εξάρχου Πάσης Ιωνίας για όλους τους Μικρασιάτες Προγόνους. … [Read More...]