Και εγένετο νέος σύλλογος στο νησί οι “Ενεργοί Πολίτες Λήμνου”.

ΛΗΜΝΟΣ:

Ένας νέος Σύλλογος ιδρύθηκε στο νησί, οι Ενεργοί Πολίτες Λήμνου και με σημερινή ανακοίνωση τους το ενημερώνουν.
Οπως αναφέρουν είναι μια μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανένα κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.
Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση τους:
Ανακοινώνουμε την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας του συλλόγου “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ” με έδρα την Τοπική  Κοινότητα Καλλιόπης Λήμνου και κύρια περιοχή ανάπτυξης δραστηριοτήτων την πρώην Δημοτική Ενότητα Μούδρου.
Σκοποί και θεμελιώδεις αρχές μας είναι να αποτελέσει ο Σύλλογος αυτός μία νέα κυψέλη παραγωγής ιδεών, ένα ορμητήριο δράσης για την προαγωγή του κοινωνικού οφέλους, του αισθήματος αλληλεγγύης των πολιτών και του εθελοντισμού.
Οι «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΗΜΝΟΥ» είναι μια μη-κερδοσκοπική κίνηση πολιτών, ανοιχτή σε όλους χωρίς κοινωνικές ή άλλες διακρίσεις, δεν εξαρτάται από κανένα κομματικό, κυβερνητικό, κρατικό ή άλλο φορέα και αποτελεί σημείο επαφής πολιτών μέσω της εθελοντικής προσφοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις του Συλλόγου μας, καθώς και για πληροφορίες εγγραφής καλέστε στα τηλέφωνα:
6977019661 κα Μαρία Χαραλαμπίδου
6977003867 κος Νίκος Μαστρογιάννης
6907674321 κος Βαγγέλης Βοσκόπουλος
6945539188 κος Κώστας Ζαφειρίου          
6944637234 κος Νίκος Στενός

Με εκτίμηση
Εκ του προσωρινού ΔΣ του Συλλόγου
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Σχόλιο από την Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί

ΛΗΜΝΟΣ: Η Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου με επιστολή της στα μέσα “σχόλιο” (όπως το αναφέρουν), αναφέρονται στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτικού κ. Λίνα Μενδώνη για τα εγκαίνια … [Read More...]

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «… 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΙΣΙΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ…»

ΧΙΟΣ : Η θεατρική ομάδα της ΠΕΚΕΒ παρουσιάζει την παράσταση «… 2 μέτρα από τον Μισισιπή στην Αλάσκα και άλλες ιστορίες εγκλεισμού…», την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην … [Read More...]