Κακοκαιρία στην Ικαρία: Αποκατάσταση βατότητας του οδικού δικτύου

ΙΚΑΡΙΑ: Ανοιχτοί είναι οι δρόμοι του επαρχειακού δικτύου στην Ικαρία μετά από τα περιστατικά καταπτώσεων στο οδικό δίκτυο από Ξυλοσύρτη μέχρι Κοσσοίκια το πρωί της Πέμπτης, αποτέλεσμα της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε τα ανατολικά τμήματα του νησιού.
Τα σημεία που χρειάζονται ακόμα προσοχή είναι στο Χρυσόστομο (θέση Ίκαρης) και στην Έξω Πλαγιά, όπου παρατηρούνται ακόμα σε αρκετά σημεία καταπτώσεις μικρής κλίμακας, αλλά και σε όλα τα σημεία που υπάρχει ακόμα λάσπη και το οδόστρωμα είναι ολισθηρό.
Ισχυρή σύσταση για αποφυγή μετακινήσεων μέχρι την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων, είχαμε από τον Δήμο Ικαρία, και για τους οδηγούς για τον κίνδυνο κατολισθήσεων η οποία προκάλεσε κινητοποίηση των μηχανημάτων του Επαρχείου αλλά και του Δήμου.

 
Ήδη από αργά το μεσημέρι τα φαινόμενα έχουν εκτονωθεί, αυτή την ώρα απόγευμα Πέμπτης έχουν μετακινηθεί προς την Σάμο και τις επόμενες ώρες προς τις ακτές της Ιωνίας.
Στο οδικό δίκτυο που καθαρίζεται από συνεργεία του Επαρχείου υπάρχει λάσπη και φερτά υλικά στο πλάι του δρόμου, τα οποία έχουν αποθέσει τα μηχανήματα που έκαναν τις διανοίξεις νωρίτερα.
Εικόνες από το πρωινό ρεπορτάζ

Latest..

Συνάντηση Δημάρχου Λέρου Μ. Κόλια με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα για συνεργασία.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιο Λιάσκο και τον Α’ Αντιπρόεδρο Αντιστράτηγο Νικόλαο Χιόνη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας μετά … [Read More...]

Τριήμερο στρατιωτικό πένθος για το τραγικό συμβάν με τη συντριβή του αεροσκάφους της ΠΑ- Η συγκινητική ανάρτηση του Ν.Χαρδαλιά και το “Ήλιος θεός” που αφιέρωσε (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης  Νικολάου Παναγιωτόπουλου κηρύσσεται τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα έως τις 2 … [Read More...]

Το νεκρό βρέφος στον Πολιχνίτο, η απαξίωση της δημόσιας φροντίδας υγείας. Η Μ. Κομνηνάκα στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου

ΛΕΣΒΟΣ: Το Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 30 Γενάρη, το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Μαρία Κομνηνάκα. Συνομίλησε με τους γιατρούς και … [Read More...]