ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ Ο ΜΥΡΙΑΓΚΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΧΙΟΣ :
Δήλωση Β. Μυριαγκού:
Πρόσφατα ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ με επιστολή μου, έστειλα μια επί πλέον πρόσκληση συνεργασίας προς όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία της ΔΕΥΑΝΧ.
 
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αναφέρω το πρόσφατο παρακάτω σχόλιο που αφορά την παράταξη Συμμαχία Αξιών και είναι το εξής:
 
Επιπρόσθετα ο κύριος Μυριαγκός, ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Συμμαχία Αξιών”, έχει εξασφαλίσει με την Προεδρία του  την αυτονόητη  στήριξη και σύμφωνη γνώμη στα πεπραγμένα του από την παράταξη του.
 
Είναι λοιπόν μεγάλη ικανοποίηση για μία 11 μελή διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ, η οποία απαρτίζεται από όλες τις παρατάξεις, να απολαμβάνει της αποδοχής και της στήριξης τους στο πολύ δύσκολο έργο που επιτελούν.
 
Με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Χίου και αρωγούς όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτό το πρωτόγνωρο μοντέλο σύνθεσης και συνεργασίας όλων των παρατάξεων στο ΔΣ της ΔΕΥΑΝΧ, η προσπάθεια μας θα δυναμώσει προς όφελος της Δημοτικής Επιχείρησης και των δημοτών, με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των υπαρκτών και διαχρονικών προβλημάτων της.
 
Αυτονόητη και ευπρόσδεκτη είναι η οποιαδήποτε επί πλέον προσφορά δια της συμμετοχής τους και άλλων συναδέλφων ΔΣ, στο πολύπλευρο και εξειδικευμένο έργο που αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και τα όμβρια.
 
Όλοι μαζί θα πορευτούμε επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Latest..

Μάθε να λες ΟΧΙ

ΛΕΣΒΟΣ: Σαν σήμερα, το 1940 ο Ιωάννης Μεταξάς είπε ΟΧΙ στον Ιταλό Πρέσβη, προτιμώντας τη θυσία παρά την υποδούλωση. Συνήθως οι λαοί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον εχθρό, … [Read More...]

28η Οκτωβρίου: Έκαναν… παρέλαση σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πτολεμαΐδα παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό (φωτο-βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: 28η Οκτωβρίου: Παρά τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ομάδες πολιτών βρέθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της … [Read More...]

Θύελλα αντιδράσεων για τη στάση της Αστυνομίας στην προκυμαία Μυτιλήνης – Ανακοίνωσης και από την Περιφέρεια

ΛΕΣΒΟΣ: Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η απαράδεκτη και αψυχολόγητη ενέργεια της ηγεσίας της Αστυνομίας στη Λέσβο να στήσει σκηνικό πολέμου την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου … [Read More...]