Κανονικά η σειρά αγώνων Run Greece

ΚΩΣ: Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, παρά τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό, όλα δείχνουν ότι η σειρά αγώνων Run Greece θα διεξαχθεί κανονικά.
Μπορεί λοιπόν να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η 7η σειρά Run Greece που περιλαμβάνει και τον αγώνα της Ρόδου τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων που θα ανακοινωθεί προσεχώς. Πάντα φυσικά εκτός απροόπτου, καθώς ουδείς μπορεί να προβλέψει το τι μπορεί να συμβαίνει εκείνη την περίοδο στην χώρα αναφορικά με τον covid-19. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΕΓΑΣ «προσανατολίζεται» στη διεξαγωγή των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά όχι και του αγώνα των παιδιών, ως μέτρο πρόληψης.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Latest..

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Σοκαριστικες και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις ζουν πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης καθώς τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πριν … [Read More...]

Εκδρομή στην Ικαρία πραγματοποιει το 2ημερο του Αγίου Πνεύματος 7-8/06 το τουριστικό γραφείο Proorismos Travel & Tourism (πρόγραμμα)

ΙΚΑΡΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 07/06/2020Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι 12:45 μμ. για την μεταφορά μας στο λιμάνι Καρλοβάσου.Αναχώρηση του πλοίου από το Καρλόβασι στις … [Read More...]