Κατάρ: «Παραπληροφόρηση» και «αβάσιμη» η εμπλοκή μας στην υπόθεση διαφθοράς

ΙΚΑΡΙΑ :

Απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σύνδεσής του με κατηγορίες για κακή συμπεριφορά, το Κατάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπροσωπείας του αραβικού κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει ότι «κάθε σύνδεση της καταριανής κυβέρνησης με τους αναφερόμενους ισχυρισμούς είναι αβάσιμη και σοβαρά παραπληροφορημένη».
Νωρίτερα, υπενθυμίζεται ότι για την Εύα Καϊλή και άλλα τρία άτομα, η ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, με κατηγορίες όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διαφθορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «L’Echo» και «Soir».
Στην ανακοίνωσή της, η Εισαγγελία Βρυξελλών, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα, τονίζει ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά.
Documento
Σχετικά

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]