Κατερίνα Γαβαλά: &.Δυστυχώς ο κος Παππάς στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα&.

ΚΩΣ: Δυστυχώς ο κος Παππάς στοχοποιεί τις Προέδρους ΔΣ επιστημονικών οργάνων με εμφανή πολιτική σκοπιμότητα. Το πρόσφατο κοινό Δελτίο Τύπου των ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου και Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών θα έπρεπε μόνο να τον προβληματίσει αφού αναφέρονται σε αυτόν, και όχι μόνο, συλλογικά όργανα.
Οι κομματικές ταυτότητες όσον έχουμε, δεν είναι κρυφές στον Κωακό αλλά και τον Δωδεκανησιακό λαό, ωστόσο ουδεμία σχέση έχουν με την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.
Προτεραιότητα είναι η υγεία των κατοίκων και όσων επισκέπτονται το νησί.
Είναι γνωστό και πιθανό ως υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ να ζητήσω την ψήφο στις προσεχείς εκλογές, όπως είναι γνωστό επίσης ότι ο ίδιος πολιτεύτηκε στο παρελθόν με την Πολιτική Άνοιξη και σήμερα είναι βουλευτής της ΝΔ.
Γι αυτά ουδέποτε έχει κατηγορηθεί, και δεν θα έπρεπε.
Προκειμένου λοιπόν να προβαίνει σε νέες δηλώσεις , θα ήταν ωφέλιμη η επιθυμία του για ενημέρωση από τα θεσμικά όργανα.
Η δράση και η λειτουργία των οργάνων είναι γνωστή στους πολίτες της Κω, όσο οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις όσων τους εκπροσωπούν. Οι κατηγορίες τύπου δεν κάνουμε καλά την δουλειά μας, είναι σαφώς ανυπόστατες και δηλώνουν άγνοια.
Ο κατά τα άλλα αγαπητός φίλος Γιάννης Παππάς, δεν θα έπρεπε να αποφεύγει την ενδεχόμενη αντιπαράθεση και ανταλλαγή απόψεων, αν από αυτή έχει όφελος η κοινωνία!
Είναι σκόπιμο να αντιληφθεί την πραγματική και όχι «τεχνητή κρίση», την οποία ο Κωακός λαός αντιμετωπίζει καθημερινά και φθείρει τόσο τους κατοίκους όσο και τον τουρισμό, και να αναλογιστεί με την κυβέρνηση του, αν εκτός από υποσχέσεις έχουν την δύναμη για άμεσες βελτιωτικές ενέργειες.
Εμείς οι λειτουργοί της υγείας υποστηρίζουμε και διεκδικούμε υπηρεσίες όπως μας αξίζουν ως Έλληνες πολίτες.
Δεν δεχόμαστε να μας συκωφαντούν. Κανείς από εμάς δεν έχει σταθεί εμπόδιο και ούτε το δικαίωμα έχει, αντιθέτως την υποχρέωση, να συμμετέχει στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και εξέλιξη της δημόσιας υγείας.
Λύσεις υπάρχουν αν θέλουμε να τις δούμε.

Κατερίνα Γαβαλά
Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω ΚΩΣ 29/07/2022

Latest..

Πίστη στον ηγέτη Μπενζεμά

ΛΕΣΒΟΣ: Το Σούπερ Καπ Ευρώπης ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, με τη Ρεάλ να είναι το φαβορί κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μία αναμέτρηση διεξάγεται για το Κόνφερενς, … [Read More...]

“Όλα τριγύρω αλλάζουνε” : Έκτακτο ειδικό αφιέρωμα Πέμπτη 11/8 στις 10.00 με τον τραγουδοποιό Γιώργη Χριστοδούλου

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την μουσική παράσταση «Refraction+», στο θέατρο Διόνυσος του Οινοποιείου Αφιανές στον Προφήτη Ηλία Ραχών, την Πέμπτη 11/08/2022, αλλά και τη συμπλήρωση πέντε … [Read More...]

Το ΠΑΜΕ για τις δολοφονίες γυναικών: “Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να παλέψουν μέσα από τα συνδικάτα τους”

ΙΚΑΡΙΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΓια τις δολοφονίες γυναικών Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα συνδικάτα να δυναμώσουν τον αγώνα τους για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των γυναικών. Να … [Read More...]

Ευχαριστήριο: Κυρίες και κύριοι του ΕΣΥ σας βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε στην επιστημονική σας κατάρτιση

ΛΗΜΝΟΣ: Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς στο υγειονομικό προσωπικό (γιατρούς και νοσηλευτές) των Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου για τον άριστο … [Read More...]

Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Τι Δεν αλλάζει με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΥΠ

ΙΚΑΡΙΑ: Επικοινωνιακά τρικ από Μητσοτάκη για να βγει από την πολιτική απομόνωση μετά το σκάνδαλο παρακολουθήσεων – Η σημαντική αλλαγή που δεν φέρνει η κυβέρνηση με την ΠΝΠ για την … [Read More...]