Κιβωτός του Κόσμου: &.Θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου, αν δεν βρω το δίκιο μου&. – Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου

ΚΩΣ: Eτοιμη να πάρει τον νόμο στα χέρια της, αν δεν βρει το δίκιο της δηλώνει η μητέρα του 15χρονου αγοριού που κατήγγειλε τον εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια.
Μιλώντας στο T–live, η γυναίκα εξήγησε πως “εμένα μου είπε το παιδί ότι ξέρει πολλά, γνωρίζει πολλά… “φοβάμαι μαμά, για εμένα και για εσένα”. Αυτό μου το είπε κάποια μέρα που πήγα στο σχολείο, παράνομα σε εισαγωγικά, σε ένα διάλειμμα. Θέλω να μιλήσω με το παιδί για να μάθω και εγώ… να ανοιχτεί σε εμένα, για έως τώρα δεν μπορούσε να ανοιχτεί. Αν δεν βρω το δίκιο μου θα πάρω το νόμο στα χέρια μου”.
Σε ερώτημα αν νιώθει υπερήφανη για τον γιο της που αν και 15 ετών βρήκε το θάρρος και μίλησε για τα όσα έχει βιώσει, η μητέρα του απάντησε πως “νιώθω υπερήφανη, αλλά την ψυχολογία του παιδιού, δεν τη γνωρίζω ακόμα, αυτό που είναι ένα 15χρονο παιδί για μία ζωή… τι θα έχει μέσα του”.

Το αγόρι μετά τη δεύτερη κατάθεσή του στις αρχές επέστρεψε στη δομή του Βόλου, όπου φιλοξενούνταν.
Στη συνέχεια η μητέρα είπε ότι έχει να μιλήσει με το παιδί από την Πέμπτη και πως δεν της είπε τίποτα στο τηλέφωνο. προσθέτοντας ότι “δεν μπορείς να μιλήσεις άνετα, γιατί είναι κάποιος παρόν και στο τηλέφωνο και στην επικοινωνία και στο επισκεπτήριο που γίνεται”.
“Μαμά είμαι καλά, να προσέχεις” και “προσέχω…”, ήταν αυτό που της είπε ο γιός της.
Όπως αποκαλύπτει η μητέρα του, ο 15χρονος σήμερα νεαρός μπήκε στη δομή σε μικρή ηλικία. “Από 5. Μου το πήρανε, με έβγαλαν ακατάλληλη μητέρα, γιατί λέγανε ότι δεν έχω να το θρέψω… που το παιδί πήγαινε και ποδόσφαιρο και μουσική παιδεία και ζωγραφική και ήξερε και λίγα αγγλικά, γιατί πήγαινε σε σχολεία αγγλικά που μάθαινε…”

Ερωτ.: Άρα, έχετε περάσει δέκα πολύ δύσκολα χρόνια μακριά από το γιο σας;
Απ.: Πολύ δύσκολα… και εκείνος πολύ δύσκολα…
Ερωτ.: Σας το έλεγε αυτό, ήταν κάτι που φαινόταν;
Απ.: Από τις αρχές ήθελε να φύγει το παιδί… “μαμά, θέλω μαζί σου να είμαι…”.
Ερωτ.: Όταν τον ρωτάγατε τι σας απαντούσε;
Απ.: Δεν μπορούσε να μιλήσει, γιατί ήταν κάποιος παρών.
Η μητέρα του 15χρονού υποστηρίζει πως ήδη από το καλοκαίρι είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί της.
– Εγώ κατάλαβα από το καλοκαίρι που επί τρεις μήνες που έχω εισαγγελική απόφαση, καθημερινά δέκα λεπτά να μιλάω με το παιδί και μία φορά επί μία ώρα να το βλέπω και δεν τηρήθηκε το καλοκαίρι, επί τρεις μήνες αυτό…
Ερ.: Τι σας λέγανε γιατί δεν είχατε επικοινωνία με το γιο σας;
Απ.: Γιατί είχε πάει διακοπές στη Χίο… τρεις μήνες τώρα το καλοκαίρι είχα να το ακούσω και σιγά – σιγά άρχισα να βλέπω κάποιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν… Δηλαδή, δεν ήταν ανοιχτός, δεν μου μιλούσε, ήταν πολύ “κουμπωμένος”, δεν εκφραζόταν… αυτά που ήθελε, πεταγόταν κάποιος άλλος και κατεύθυνε την κουβέντα κάποιος άλλος…
Όπως λέει η γυναίκα ο πατήρ Αντώνιος βάφτισε το παιδί της… “Ο πατέρας Αντώνιος βάφτισε το παιδί μου και η νονά του ήταν η γυναίκα του… η παπαδιά. Το βάφτισαν πάλι με το όνομα που ήθελαν, χωρίς να ρωτήσουν εμένα…”.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/kibotos-tou-kosmou-tha-paro-ton-nomo-sta-xeria-mou-an-den-bro-to-dikio-mou—xespa-i-mitera-tou-15xronou/

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]