Κινητοποίηση διανομέων για αύξηση της αποζημίωσης καυσίμων

ΙΚΑΡΙΑ :

Γράφει ο Νάσος Μπράτσος για την ΕΡΤ
Με κεντρικό σύνθημα «Δεν καίμε αέρα…καίμε βενζίνη», οι διανομείς της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν μοτοπορεία για την Τετάρτη 25 Μάη, 10:30 το πρωί, με αφετηρία το Άγαλμα Βενιζέλου.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Οι εργοδότες – επιχειρήσεις – πλατφόρμες στην εστίαση δεν καταβάλουν Αποζημίωση Καυσίμων στους διανομείς! Γιατί; … “Έτσι”, μας λένε!
Τα έξοδα κίνησης μειώνουν το είδη πενιχρό μεροκάματό μας έως και 20%.
Τα φιλοδωρήματα των πελατών δεν είναι αποζημίωση καυσίμων.
Απαιτούμε άμεση-αυστηρή-συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση.
Θεσμοθέτηση αποζημίωσης καυσίμων με τουλάχιστον 0,03 λίτρα/χλμ Χ την μέση τιμή βενζίνης ανά περιοχή και με πραγματική χιλιομέτρηση!
Η αποζημίωση καυσίμων να είναι μηνιαία, αφορολόγητη, ακατάσχετη, να αναγράφεται στην μισθοδοτική κατάσταση και διεκδικήσιμη μέσω ΣΕΠΕ.
Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται».

Latest..

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει στόχο την αναγέννηση της χώρας με την κοινωνία στο προσκήνιο»

ΙΚΑΡΙΑ: Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό”, υποδέχθηκαν οι 5000 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν από … [Read More...]

Κατιμέρια ανεβατά από τη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κ. Μαρία Μαρκάκη-Γκαράλη ξέρει από καλό κρασί. Στο οικογενειακό οινοποιείο τους στο Κουρούνι της Λήμνου παράγουν μοναδικά κρασιά με βάση τις ντόπιες … [Read More...]

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς αυτόματης φόρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εγκρίθηκε κι έλαβε Απόφαση Ένταξης ένα ακόμα έργο που διεκδίκησε ο Δήμος Ικαρίας μέσα από την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε … [Read More...]