Κι όμως γίνεται!! ….”το μαύρο…. άσπρο”… “Όχι μετανάστες στην Λήμνο”….Ευρωπαίοι πολίτες όμως;

ΛΗΜΝΟΣ:

Λέει λοιπόν αυτολεξεί  ο συνεντευξιαζόμενος…..
«Αν υπάρχουν μερικοί , οι οποίοι,  μετανάστες που μπήκαν στην διαδικασία ασύλου και τελεσιδίκως κρίθηκε ότι δικαιούται της προστασίας, δηλαδή να μπουν σε καθεστώς πρόσφυγα , δηλαδή πήρανε άσυλο ,μπορούν να πάνε σ οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης και σε οποιδήποτε μέρος της Ελλάδας».
Και συμπληρώνει  ο συνομιλητής  (κοκοκοκο):
«Αυτό όμως είναι  διαφορετικό πράγμα από την «δομή»  είναι άλλο πράγμα  θεωρούνται Ευρωπαίοι πολίτες , θεωρείται ότι είναι  πρόσφυγες ….»
Το θέμα όπως βλέπετε είναι απλό αυτό που ενδιαφέρει είναι να  μην  έχουμε σκηνές και φράχτες….αν μένουν σε σπίτια δεν υπάρχει πρόβλημα…. η λέξη  «Δομή» ενοχλεί … κατά τα αλλά  είναι Ευρωπαίοι πολίτες..
Όταν θα κρεμάνε τα σώβρακα από δέντρο  σε δέντρο…….. τα ίδια κάνουν και στο Παρίσι οι Γάλλοι….
Ο Μισθός να «πέφτει»…… πάνε και μας μπλέκουνε με τα « ανυπόστατα δημοσιεύματα»…… είπαμε… Ευρωπαίοι πολίτες .
Υ.Γ.Τον Νοέμβριο του  2019 το limnosreport (όταν άλλοι είχανε πέσει για ύπνο)  είχε αλιεύσει  και δημοσιεύσει  την  παρακάτω είδηση  που ενέπλεκε την Λήμνο πάλι σε  σενάρια για δημιουργία προαναχωρησιακων κέντρων ενώ τότε για οποίους θυμούνται είχαμε επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών  του Υπουργείου Αμύνης. Αλίμονο αν πιστεύαμε ότι ένα νησί με τόσο μεγάλη έκταση με λίγο πληθυσμό, απομονωμένο γεωγραφικά και χωρίς φωνή στα κέντρα εξουσίας δεν θα έπεφτε  κάθε τόσο  στο τραπέζι οταν  γειτονικά νησιά  φωνάζανε/ ουν  για αποσυμφόρηση τους από τους μετανάστες.
Προσφυγικό: Στο τραπέζι και η Λήμνος….. ή λάθος διατύπωση?

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο

ΛΕΣΒΟΣ: «Οι επίσημες θέσεις και οι απόψεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου εκφράζονται επίσημα από τον ίδιον τον Περιφερειάρχη και τα δελτία τύπου που εκδίδονται και … [Read More...]

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]