«Κλειδώνει» ως έχει το ωράριο σε μπαρ και εστιατόρια

ΚΩΣ: Εδώ και περίπου μία εβδομάδα είχε ανοίξει κουβέντα για αλλαγές στο ωράριο μπαρ και εστιατορίων.
Μπορεί οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης να αντιδρούν στο γεγονός ότι αναγκάζονται να κλείνουν μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες στις 12 το βράδυ, ωστόσο όχι μόνο το ωράριο δεν θα αλλάξει, αλλά θα έρθει και ένας νέος κατάλογος με μέτρα για την Αττική.
Οι επαγγελματίες του κλάδου εδώ και καιρό ζητούν επιτακτικά αναθεώρηση του ωραρίου τους. Όπως φαίνεται μάλιστα, σύμφωνα με όσο τόνισε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας όχι μόνο δεν θα αλλάξει το ωράριο μπαρ και εστιατορίων αλλά θα έρθει και ένας νέο πακέτο περιοριστικών μέτρων.
Σε ερώτηση ειδικά για το ωράριο, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στην Αττική δεν είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση ακόμη, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται.
Κατάλογο μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Αττική καταρτίζει η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού.
«Ο συνδυασμός της έκρηξης των κρουσμάτων διεθνώς και το γεγονός ότι ανοίγουμε τα σχολεία και θα έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα και θα έχουμε όπως φαίνεται αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο σε κάποιες περιοχές, για παράδειγμα στην Αττική και στην Πέλλα μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση και ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από την επιτροπή των ειδικών να συντάξουν μια λίστα μέτρων σε τοπικό ή σε γενικό επίπεδο αν χρειαστεί», είπε ο Στέλιος Πέτσας.
Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όποιο νέο μέτρο χρειαστεί τόνισε ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στην πανδημία καθώς όπως τόνισε οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι.
Το πιστοποιεί η έκρηξη των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο, ανέφερε χαρακτηριστικά και επικαλέστηκε τα παραδείγματα της Γαλλίας, καθώς και το παράδειγμα του Ισραήλ όπου προχωράει σε νέο lockdown.

Latest..

Μπουρλότο από την Τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak»: «H Ελλάδα μετά την υποχώρηση στην ΑΟΖ δέχτηκε και την αποστρατικοποίηση στα νησιά»!

ΛΗΜΝΟΣ: «Φωτιά» βάζει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak με νέο της δημοσίευμα.  Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ελλάδα δέχθηκε τις γερμανικές παραινέσεις … [Read More...]

ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Π.Δ.

ΧΙΟΣ : Έχουν περάσει 1-2 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που κυριολε­κτικά μπροστά στην πόρτα μου, έχασε τη ζωή του ο εγγονός ενός αγα­πημένου μου φίλου και συναδέλφου … [Read More...]