Κορονοϊός: Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Π. Κουφέλου σε σφαγεία και τυροκομεία της Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

 Σε σφαγεία και τυροκομεία της ευρύτερης περιοχής του νησιού της Λέσβου, βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειαρχης  Πρωτογενούς Τομέα Πανάγος  Κουφέλος προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία για την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων της κυβέρνησης για την επιδημία του κορονοϊού. Έδωσε οδηγίες για αυστηρή υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Περιφερειας Βορειου Αιγαίου.
Επεσήμανε τη σπουδαιότητα τήρησης των κανόνων υγειονομικής προστασίας.
Ο κ.Κουφέλος έμεινε ικανοποιημένος από την σημερινή επίσκεψη και δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό των Υπηρεσιών ευθύνης μου, της Περιφερειας Βορειου Αιγαίου, για την όλη προσπάθεια στην πλήρη και πιστή εφαρμογή καθώς και τήρηση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19.
Ευχαριστώ θερμά και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μου και πολίτες του νησιού της Λέσβου, για την τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής. Οι επόμενες μέρες είναι Κρίσιμες. Πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη.
Σας καλώ να συνεχίσετε την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημίας και τονίζω την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στεκόμενη πάντα αρωγός στην προσπάθεια επιβίωσης των Αγροτών -κτηνοτρόφων- αλιέων, ζητά τη άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης για επιπλέον πρόσθετα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης του Πρωτογενούς Τομέα»

Latest..

Κυριάκος Μητσοτάκης για κορονοϊό: Πρώτος απολογισμός «30 ημερών μάχης», αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: «Δεν είμαστε στην αρχή του τέλους είμαστε ίσως στο τέλος της αρχής» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Με επισημάνσεις για την κρισιμότητα του Απριλίου, ευχαριστίες και … [Read More...]

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Ποιοι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ

ΚΩΣ: Το υπουργείο Εργασίας με εγκύκλιο ξεκαθάρισε τι ισχύει τελικά με τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου και να δικαιούνται το επίδομα των 800 ευρώ, των οποίων οι συμβάσεις … [Read More...]