Κορωνοϊός: 500 θάνατοι στην Ελλάδα

ΙΚΑΡΙΑ :

Η επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ δείχνει 10 νέους θανάτους, σε σχέση με τη χθεσινή ενημέρωση. Τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 482, και έτσι το νούμερο των κρουσμάτων φτάνει στα 24932, εκ των οποίων το 55.6% είναι άνδρες.
3475 (13.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10037 (40.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
83 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 24 (28.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 256 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Γεωγραφική κατανομή
19 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο207 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές78 κρούσματα στην ΠΕ Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές1 κρούσμα στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας2 κρούσματα στην ΠΕ Αργολίδας1 κρούσμα στην ΠΕ Άρτας7 κρούσματα στην ΠΕ Αχαΐας10 κρούσματα στην ΠΕ Βοιωτίας, εκ των οποίων 1 συνδέεται με γνωστή συρροή2 κρούσματα στην ΠΕ Έβρου3 κρούσματα στην ΠΕ Εύβοιας2 κρούσματα στην ΠΕ Ημαθίας7 κρούσματα στην ΠΕ Ηρακλείου, εκ των οποίων 5 συνδέονται με γνωστή συρροή13 κρούσματα στην ΠΕ Ιωαννίνων,εκ των οποίων 3 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση3 κρούσματα στην ΠΕ Καβάλας1 κρούσμα στην ΠΕ Καρδίτσας17 κρούσματα στην ΠΕ Καστοριάς, εκ των οποίων 9 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση1 κρούσμα στην ΠΕ Κέρκυρας3 κρούσματα από ΠΕ Κιλκίς, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή24 κρούσματα στην ΠΕ Κοζάνης, εκ των οποίων 7 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση1 κρούσμα στην ΠΕ Κορινθίας1 κρούσμα στην ΠΕ Κω1 κρούσμα στην ΠΕ Λακωνίας8 κρούσματα στην ΠΕ Λάρισας, εκ των οποίων 4 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση6 κρούσματα από ΠΕ Λέσβου, όλα συνδεόμενα με γνωστή συρροή3 κρούσματα στην ΠΕ Μαγνησίας1 κρούσμα στην ΠΕ Μεσσηνίας1 κρούσμα στην ΠΕ Μήλου1 κρούσμα στην ΠΕ Νάξου1 κρούσμα στην ΠΕ Ξάνθης8 κρούσματα στην ΠΕ Πέλλας, εκ των οποίων 3 συνδέονται με ενδοοικογενειακή μετάδοση1 κρούσμα στην ΠΕ Πιερίας2 κρούσματα στην ΠΕ Πρέβεζας1 κρούσμα στην ΠΕ Ρεθύμνου1 κρούσμα στην ΠΕ Ροδόπης1 κρούσμα στην ΠΕ Ρόδου1 κρούσμα στην ΠΕ Σερρών5 κρούσματα στην ΠΕ Τρικάλων6 κρούσματα στην ΠΕ Φθιώτιδας1 κρούσμα στην ΠΕ Φλώρινας7 κρούσματα στην ΠΕ Χαλκιδικής1 κρούσμα στην ΠΕ Χανίων1 κρούσμα στην ΠΕ Χίου20 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση
Δείτε την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ

Latest..

&.Έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο ακροδεξιό ακροατήριο της Λέσβου&. – Σχόλιο της Ανταρσία για την εκκένωση του ΠΙΚΠΑ

ΛΕΣΒΟΣ: Κατόπιν πολλών προσπαθειών, σήμερα το πρωί τελικά, εκκενώθηκε το ΠΙΚΠΑ, έπειτα από οργανωμένη επέμβαση και με πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλουν στον χώρο. Μετά απ … [Read More...]