Λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης»: Η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας στο H2O

ΚΩΣ:

Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου τα μέλη της Λέσχης Lions Κω           «Ο Ιπποκράτης»,  μέσα σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα στο φιλόξενο περιβάλλον του εστιατορίου H20 All Day Bar Restaurant, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας για το 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντικυβερνήτης Α’ Μαρία Πολίτου, η Ζωνάρχης Μαρία Μπαφίτη, ο Δήμαρχος Κω κ. Νικηταράς, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. κ. Χατζηχριστοφής, μέλη και φίλοι των Lions.

Η Πρόεδρος Νίλουφερ Τλε στην ομιλία της αναφέρθηκε στον απολογισμό του Α’ εξαμήνου, με πλούσιο έργο προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.  Στον προγραμματισμό του Β’ εξαμήνου έθεσε ως στόχο της λέσχης την αγορά ρεζεκτοσκοπίου στο ουρολογικό τμήμα του νοσοκομείου Κω.
Ένας στόχος πολύ σημαντικός που παραμένει ανοικτός καθώς έχει συγκεντρωθεί ήδη το πόσο των 18.000€ από τις 23.350€ που κοστίζει.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μέχρι τώρα στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία και παραμένουμε  αισιόδοξοι για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η Πρόεδρος
Νίλουφερ Τλε

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]