Λέσχη Lions Κω: Παράδοση σχολικών ειδών

ΚΩΣ: Ολοκληρώθηκε για 5η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία η Δράση Συλλογής Σχολικών για παιδιά που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Μαζεύτηκαν πολλά κιβώτια με σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, βιβλία, γραφική ύλη και άλλα σχολικά είδη τα οποία παραδόθηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην κυρία Σταματία Κανταρζή – εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω, για να διανεμηθούν από εκεί στις υποστηριζόμενες οικογένειες.
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την μεγάλη ανταπόκριση, ιδιαίτερα δε τον ραδιοφωνικό σταθμό CITY93 για την άψογη συνεργασία, και αυτή την χρονιά, και την πολύτιμη στήριξη της δράσης. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και τους «Αμπελώνες Τριανταφυλλόπουλου», τον «Κύκλο» στην Αντιμάχεια, το ατελιέ «Μετάξι», το φροντιστήριο «Δομή», τα Σούπερ Μάρκετ «Κρητικός» και το «Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού» για την στήριξή τους σε αυτή την δράση της λέσχης μας.
Η λέσχη μας δεσμεύεται να συνεχίσει τέτοιες δράσεις προκειμένου να στηρίζει πάντα αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη, γιατί όπου υπάρχει ανάγκη …υπάρχει ένας LION!

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
L Ειρήνη Χατζηχριστοφή L Ευαγγελία Χατζηστάση

Latest..

Κορωνοϊός: Σήμα συναγερμού από Μητσοτάκη-Τσιόδρα για Αττική -Νέα μέτρα για εκδηλώσεις-συναθροίσεις

ΛΗΜΝΟΣ: Σήμα συναγερμού, ειδικά για την Αττική και συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας, έστειλαν στη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία … [Read More...]

Ρεβίθια στον φούρνο

ΛΗΜΝΟΣ: Ένα πεντανόστιμο και υγεινό πιάτο για όλη την οικογένεια τα ρεβίθια στον φούρνο καθώς σιγοψήνονται, με την ντοματούλα και τα μυρωδικά χυλώνουν και γίνοναι τέλεια, εάν τα … [Read More...]