Λήμνος: Ανακοίνωση επαναλειτουργίας Δημοτικού Σταδίου Μύρινας & Γηπέδου Κοντοπουλίου

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο Δήμος Λήμνου ανακοινώνει ότι, κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 1868/17-5-2020) από αύριο, Σάββατο 23 Μαΐου, επαναλειτουργούν το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας καθώς και το Γήπεδο Κοντοπουλίου, μόνον για ατομική άθληση η οποία αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών προπόνησης και με την προϋπόθεση της τήρησης των απαιτούμενων όρων, όπως αυτοί καθορίζονται από την Κ.Υ.Α.
Δικαίωμα χρήσης έχουν τα μέλη των αθλητικών σωματείων και λοιποί αθλούμενοι ηλικίας άνω των 13 ετών (γεννηθέντες έως 31.12.2007).
Οι ώρες λειτουργίας των δύο αθλητικών χώρων που θα επαναλειτουργήσουν είναι από τις 17:30 έως τις 20:30. Δεν επιτρέπεται η τέλεση ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο κλπ). Η παραμονή των αθλητών στις εγκαταστάσεις δεν θα υπερβαίνει τη μιάμιση ώρα.
Τέλος, σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μόνο είσοδος-έξοδος στον χώρο, ενώ οι αθλητές θα πρέπει να καταχωρούν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα που θα διατίθεται στην είσοδο των εγκαταστάσεων.
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΧΙΟΣ : Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χίου Συνάντηση Εργασίας στην οποία συμμετείχαν οι Διοικήσεις των Σωματείων που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και … [Read More...]

Τότε Δήμος Λέσβου, τώρα Δήμος Μυτιλήνη η απραξία για τα αδέσποτα έχει συνέχεια… Ανακοίνωση – απάντηση από την &.Κιβωτό&.

ΛΕΣΒΟΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης διάβασε με ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμου Μυτιλήνης σχετικά με τις «ενέργειές του για τα αδέσποτα ζώα». Και αισθανθήκαμε ότι μετακινηθήκαμε … [Read More...]

Τότε Δήμος Λέσβου, τώρα Δήμος Μυτιλήνης η απραξία για τα αδέσποτα έχει συνέχεια… Ανακοίνωση – απάντηση από την &.Κιβωτό&.

ΛΕΣΒΟΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης διάβασε με ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμου Μυτιλήνης σχετικά με τις «ενέργειές του για τα αδέσποτα ζώα». Και αισθανθήκαμε ότι μετακινηθήκαμε … [Read More...]