Λήμνος : Θέλεις να γίνεις επαγγελματίας ναυαγοσώστης ; Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

ΛΗΜΝΟΣ:

 Για πρώτη φορά στην Λήμνο η αναγνωρισμένη  ναυαγοσωστική σχολή ΝΑΒΕ (Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδος)  θα εκπαιδεύσει επαγγελματίες ναυαγοσώστες .

Σε συνεργασία με τον Ν.Α.Ο.Λ. (Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου) το νέο Ναυταθλητικό Σωματείο της Λήμνου, θα πραγματοποιήσει   εκπαιδευτικό σεμινάριο ναυαγοσωστικής με την συμμετοχή όλων όσων θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ναυαγοσώστες ή απλά θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις διάσωσης και  πρώτων βοηθειών μέσα και έξω από το νερό.

 Τα Σεμινάρια ναυαγοσωστικής θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΛ στα ρηχά νερά, στην Μύρινα αφού πρώτα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες τέτοιου είδους μετά την άρση των περιορισμών covid-19.
ΔΗΛΏΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ .
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Υπεύθυνος σεμιναρίων Γιάννης Χατζόπουλος Πτυχιουχος Φυσικής Αγωγής
Τηλ.επικοινωνίας 698 335 9724
Ποια είναι η ΝΑΒΕ
 Κατόχοι πτυχίων εκπαιδευτών ναυαγοσώστων από την Surf Life Saving Australia. Η ΝΑΒΕ, αναγνωρισμένη ναυαγοσωστική σχολή από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, εκπαιδεύει επαγγελματίες ναυαγοσώστες και προσφέρει άμεση εύρεση εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Η Ν.Α.Β.Ε. εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης, παρέχει ολοκληρωμένους επαγγελματίες, ικανούς να εγγυηθούν την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Απαλλάσσονται οι αγρότες και οι αλιείς από το τέλος επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020

ΛΕΣΒΟΣ: Την απαλλαγή των αγροτών και των αλιέων από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, … [Read More...]

e-απελπισία

ΙΚΑΡΙΑ : Γράφει ο Δημήτρης Σεβαστάκης για την Αυγή Είναι κλειστός ενάμιση χρόνο. Έχοντας συλλέξει άπειρους λογαριασμούς, άπειρα χάρτινα και διαδικτυακά μπιλιέτα με χρέη, … [Read More...]