Λήμνος: Καλοκαίρι χωρίς internet δεν γίνεται! Internet πάντα και παντού!

ΛΗΜΝΟΣ:

Θέλεις internet παντού και πάντα χωρίς την δέσμευση σταθερής γραμμής?? Για ατέλειωτο σερφάρισμα στην παραλία, στις βόλτες ακόμα και στην ταράτσα του σπιτιού σου! Άκου την αγαπημένη σου μουσική, μοιράσου τις εμπειρίες σου στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς να νοιάζεσαι για τα data σου!
Απόλαυσε WiFi όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς μηνιαίο πάγιο και σταθερή γραμμή. Το μόνο που χρειάζεσαι  είναι η SIM κάρτα Giga WiFi on the spot, για να ενεργοποιείς το Giga Boost πακέτο που σου ταιριάζει, όποτε εσύ θέλεις.
Θέλεις να μοιράζεσαι τα GB σου με έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα? Απόκτησε και τη 4G MiFi συσκευή και απογείωσε την εμπειρία σου!
Στο κατάστημα της VODAFONE στην κεντρική αγορά της  Μύρινας (Π. Κυδά 52)  μπορείς να βρεις λύσεις για internet στο κινητό, στο τάμπλετ ή στο laptop σου χωρίς σταθερή γραμμή και οικονομικά!
Καλό καλοκαίρι λοιπόν με internet πάντα και παντού με την εγγύηση του δικτύου της Vodafone με ταχύτητες 4G!

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Κορωνοϊός: Άδειασαν τα μπαρ με το νέο ωράριο, αλλά γέμισαν οι πλατείες στην Καβάλα [εικόνες]

ΛΗΜΝΟΣ: Στην Καβάλα, όταν το ρολόι έδειξε 12 και τα μπαρ έκλεισαν, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και συνέχισαν τη βραδιά. Μπορεί οι καταστηματάρχες να τήρησαν χθες το … [Read More...]