Λήμνος: Καταγγελία επισκέπτη – Του έκλεισαν την πρόσβαση… περίμενε δυο ώρες στον ήλιο για να μπορέσει να φύγει.. (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες επισκεπτών σχετικά με την πρόσβαση στις παραλίες…
Σε αρκετές περιπτώσεις, κάποιοι προσπαθώντας να φτάσουν σε παράλιες ακόμα και σε εξοχικά, μέσα από αγροτικούς δρόμους βρίσκουν μάντρες, αντικείμενα οδοφράγματα τα οποία ορίζουν τις ιδιοκτησίες τους.
Όμως κάτι τέτοιο είναι όχι μόνο παράνομο αλλά και επικίνδυνο για οδηγούς μάλιστα που περνάνε πρώτη φορά από αυτά τα σημεία.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης – επισκέπτης του νησιού  ο καθένας βάζει ότι μπορεί να φανταστεί λες και κάποιος αν περάσει μέσα από τα χέρσα στις περισσότερες περιπτώσεις χωράφια τους θα καταπατήσει τις ιδιοκτησίες τους.
Ο αναγνώστης- επισκέπτης αναφέρει για την συγκεκριμένη περίπτωση:
“Ενώ πήγα στην παραλία, ο κύριος αυτός,  πήγε μετά και έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να περιμένω 2 ώρες για να έρθουν να με βοηθήσουν… Εάν εγώ είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή κανένα παιδί για νοσοκομείο τι θα γινόταν; Το λιμενικό όπου ενημέρωσα, μου είπε ότι η παραλία πρέπει να είναι προσβάσιμη… Θεωρώ την ενέργεια του αν όχι εγκληματική απαράδεκτη. Ευχαριστώ”
Το σίγουρο είναι ότι η πράξη αυτή είναι ποινικά “κολάσιμη” τόσο για τον ΚΟΚ, αλλά και για το λιμεναρχείο για εκτάσεις που γειτνιάζουν με την θάλασσα για αυτό προσοχή…

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Κορωνοϊός: Άδειασαν τα μπαρ με το νέο ωράριο, αλλά γέμισαν οι πλατείες στην Καβάλα [εικόνες]

ΛΗΜΝΟΣ: Στην Καβάλα, όταν το ρολόι έδειξε 12 και τα μπαρ έκλεισαν, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και συνέχισαν τη βραδιά. Μπορεί οι καταστηματάρχες να τήρησαν χθες το … [Read More...]