Λήμνος: Νέος πνεύμονας πρασίνου στο χωριό από την Κοινότητα Λιβαδοχωρίου

ΛΗΜΝΟΣ:

Στη φύτευση 80 δενδρυλλίων προχώρησε την Κυριακή 4 Απριλίου η Κοινότητα Λιβαδοχωρίου Λήμνου δημιουργώντας έναν νέο πνεύμονα πρασίνου στο χωριό.
Βέβαια η δράση θα συνεχιστεί και την επόμενη Κυριακή από την Κοινότητα συμπληρώνοντας και άλλα δέντρα
Μπράβο για την δυναμική προσπάθεια για την προστασία, διατήρηση και επέκταση του πρασίνου από την Κοινότητα αλλά και όσους βοήθησαν!
Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δήμος Κωνσταντίνος ανέφερε για αυτή την δράση:
“Η σημερινή αποτέλεσε ένα νέο βήμα στον περιβαλλοντολογικό τομέα του χωριού μας. Ένα από τα έργα ανάπλασης της κοινότητας Λιβαδοχωρίου έγινε για ακόμη μία φορά επιτυχώς πραγματικότητα.
Αν και η τωρινή κατάσταση -Covid19- δεν ευνόησε, εμείς τηρώντας στον μέγιστο βαθμό τα μέτρα υγειονομικής προστασίας φέραμε εις πέρας την αποστολή μας.
Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που πραγματοποιείται δενδροφύτευση στο χωριό.
Νιώθω έντονη την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ως Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβαδοχωρίου προς τον Αντιδήμαρχο κ. Γαροφαλλή για το μηχάνημα που μας διέθεσε κάνοντας έτσι την διαδικασία εκσκαφής ευκολότερη, προς τα μέλη της ίδιας της Κοινότητας καθώς και προς όλους τους συγχωριανούς μου οι οποίοι έσπευσαν με μεγάλη χαρά και προθυμία να συμβάλλουν ενεργά στην πραγματοποίηση αυτής της στοιχειώδους ενέργειας.
Επιπρόσθετα, μεγάλη ήταν η συμβολή του Δασαρχείου Λήμνου το οποίο απλόχερα μας προσέφερε έναν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό δέντρων.
Χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές!
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!”

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου για εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης Βοσκοτόπων

ΙΚΑΡΙΑ: Μυτιλήνη,16 Απριλίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και   του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση των … [Read More...]

Νέα σελίδα γράφει η Κούβα

ΙΚΑΡΙΑ : By ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ on 16 Απρ 2021 • Ένα ιστορικό κεφάλαιο κλείνει για την Κούβα και ένα άλλο ανοίγει με το συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος να σφραγίζει το … [Read More...]

Εις μνήμην της Ιωάννας Παλαιολόγου και φέτος δωρεά Υποτροφίας στο Κολλέγιο Αθηνών σε ένα μαθητή από τη Λήμνο ή τον Άγιο Ευστράτιο!

ΛΗΜΝΟΣ: Η υποτροφία «Ιωάννας Παλαιολόγου» θεσπίστηκε το 2019, με δωρεά του κ. Δούκα Παλαιολόγου. Σκοπός της υποτροφίας είναι να βοηθήσει έναν μαθητή/μια μαθήτρια, που κατάγεται … [Read More...]