Λήμνος: Ολοκληρώθηκε η Δράση αγάπης και αλληλεγγύης “Διανομή Πακέτων ζεστού φαγητού” (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και μέλη του Περιφερειακού συμβουλίου με τον Πρόεδρο,  συνέχισαν να μοιράζουν πακέτα ζεστού φαγητού σε μοναχικούς ανθρώπους και οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, και την παραμονή των «Φώτων».
Η δράση και αυτή τη φορά, ήταν προσφορά της οικογένειας του Παλαιολόγου Τριανταφύλλου, του εστιατορίου «Μαντέλα» που μαγείρεψε τα φαγητά και ετοίμασε τα πακέτα.
Έτσι ολοκληρώθηκε η τρίτη φάση της δράσης αγάπης και αλληλεγγύης, με την  διανομή πακέτων ζεστού φαγητού, από τους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  λόγω των εορτών των Χριστουγέννων με την ευχή να βρεθούν και άλλοι χορηγοί που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

 Διακονείν, διακονιά , διακονία

ΧΙΟΣ :    Έχοντας την άποψη ότι είναι αναγκαίο να εξετάζουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα μηνύματα, τα οποία εκπέμπουν εξαιρετικά γεγονότα, καθώς και ξεχωριστές ενέργειες, … [Read More...]

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΠΕ – Απολύουν αναπληρώτρια νηπιαγωγό τρίμηνης σύμβασης – Αφήνουν χωρίς Ολοήμερο το 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας

ΛΗΜΝΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ Απολύουν αναπληρώτρια νηπιαγωγό τρίμηνης σύμβασης – Αφήνουν χωρίς Ολοήμερο το 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας – … [Read More...]