Λήμνος: Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός στους μαθητές του Μούδρου “Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι η δική μας εκτίμηση στα πράγματα μία δεδομένη στιγμή”

ΛΗΜΝΟΣ:

Φαίνεται πως οι καλλιτέχνες έχουν μεγάλη αδυναμία στους μαθητές των σχολείων της Λήμνου, χθες Πέμπτη 8 Οκτωβρίου είχαμε την έκπληξη μέσω skype της Πέγκυ Ζήνα, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες στους μαθητές του Κάσπακα και σήμερα του γνωστού ηθοποιού και πρώην βουλευτή Νίκου Ορφανού στον Γενικό Λύκειο Μούδρου.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Λυκείου Μούδρου:
“Σήμερα, Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, στην 1η μας συνεδρία Τhe Tipping point για τη νέα σχολική χρονιά και ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός, κ. Νίκος Ορφανός, μας μίλησε για τον χώρο του θεάματος, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Ας κρατήσουμε τη μαγεία της συνάντησής μας, που ξεπέρασε κατά πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο και μια φράση του: “Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι η δική μας εκτίμηση στα πράγματα μία δεδομένη στιγμή”.
Η υλοποίηση του προγράμματος στο Γενικό Λύκειο Μούδρου για το σχολικό έτος 2020-2021 και συγκεκριμένα κατά το διάστημα Οκτώβριος 2020 – Μάιος 2021, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας “The Hellenic Initiative Australia”.
Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, το σχολείο γίνεται μέλος ενός δικτύου που προωθεί την καινοτομία και τη σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τη σύγχρονη αγορά εργασίας και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενισχύοντας την προσπάθεια των μαθητών μας να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις επιλογές τους.Καλή μας αρχή!” 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Σύλλογος Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης: Περιηγήσεις στην Λήμνο με ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον

ΛΗΜΝΟΣ: “Συνεχίζουμε τις περιηγήσεις σε χώρους του νησιού μας με ιστορικό και περιβαλλοντικό ενδιαφέρον. Η επίσκεψη της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί στους … [Read More...]