Λήμνος: Πρόγραμμα Ιεράς Μητρόπολης της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων

ΛΗΜΝΟΣ:

Κατά την Ιερή περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολή μας, ανταποκρινόμενη στην πνευματική ανάγκη των φιλακόλουθων πιστών, που ζητούν να έχουν την δυνατότητα καθημερινού εκκλησιασμού, γνωστοποιεί ότι καθημερινά, τουλάχιστον, στην πόλη της Μύρινας θα τελείται η αναίμακτος Ιερουργία στους παρακάτω Ιερούς Ναούς :

Ημέρα
Ώρα
Ιερός Ναός

Τρίτη-Πέμπτη-
Σάββατο
715-930
Αγία Τριάδα Μυρίνης

Δευτέρα & Παρασκευή
715-930
Κοίμηση Θεοτόκου Μυρίνης

κάθε Τετάρτη
715-930
Άγιο Παντελεήμονα Μυρίνης

Θεωρούμε αυτονόητο ότι τις Κυριακές και τις μεγάλες εορτές, σε όλες τις ενορίες του νησιού μας, τελείται κανονικά η Θεία Λειτουργία, υπό των εφημερίων.
Επιπροσθέτως, στοχεύοντας στην πνευματική ενίσχυση των χριστιανών, γνωστοποιούμε ότι εντεταλμένοι Πνευματικοί θα περιέλθουν όλες τις ενορίες για να τελέσουν το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, με πρόγραμμα που εγκαίρως θα γνωστοποιηθεί, ενώ την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 θα τελεστεί υπὸ του Σεβ. Ποιμενάρχου μας το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μυρίνης.
Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι στους Ιερούς Ναούς ευσεβείς χριστιανοί να τηρούν με ακρίβεια και συνέπεια τα υγειονομικά μέτρα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Τι ψήφισε η Λέσβος

ΛΕΣΒΟΣ: Μεγάλο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ καθώς στη Λέσβο, ψήφισαν περιπου 500 πολίτες περισσότεροι από τις εκλογές του 2017.Αναλυτικά … [Read More...]