Λήμνος: Τρίτη 30 Ιουνίου οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16 – Χωρίς παρουσία θεατών

ΛΗΜΝΟΣ:

΄Επειτα από μια δύσκολη περίοδο με πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε όλοι λόγω της πανδημίας του covid 19 και η  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου,  ξεκινάει επίσημα την αγωνιστική της δράση,   με την διεξαγωγή των Διασυλλογικών Αγώνων των κατηγοριών Κ16 (Αγοριών-Κοριτσιών) οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν  φέτος σε (2) δύο ομίλους  για την ασφάλεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.
–ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ  ΦΙΛΩΝ  ΘΕΑΤΩΝ – ΓΟΝΕΩΝ  κ.α.   ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.–

►  Α΄ΟΜΙΛΟΣ :
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ –  Παρασκευή 26   Ιουνίου   2020 (απόγευμα)
Συμμετέχουν τα σωματεία της Λέσβου: Αθλοκίνηση ΑΣ, Αρίων Γ.Σ., Φιλαθλητικός ΓΠΣ, Αλκαίος Γ.Σ., ΓΑΣ Ολυμπιάς & ΑΟ Αρισβαίος.

► Β΄ΟΜΙΛΟΣ :  
 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ – Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 (απόγευμα)
Συμμετέχουν τα σωματεία της Λήμνου : ΑΟ Ηφασιστία & Αθλητική ΄Ενωση Λήμνου.
  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΕΣ  ΠΟΥ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
 

Κ16 (Αγοριών – Κοριτσιών): Γεν. 2005 – 2006

Κ14 (Αγοριών – Κοριτσιών): Γεν. 2007

 
ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
Κ16 (Γεν. 2005 – 2006 Αγοριών – Κοριτσιών):
Σε δύο αγωνίσματα, εκτός από δύο ατομικά αγωνίσματα δρόμων.
Κ14 (Γεν. 2007 Αγοριών – Κοριτσιών):
Σε ΕΝΑ ατομικό αγώνισμα από τα παρακάτω  ή στη σκυταλοδρομία 3Χ1.200μ και ως δεύτερο αγώνισμα μπορούν να συμμετέχουν μόνο  στη σκυταλοδρομία 4Χ80μ.

ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ (Γεν. 2007):  80μ. – 150μ.  – 1.200μ. – Άλμα σε Ύψος – Άλμα Επί Κοντώ  – Άλμα σε Μήκος – Σφαιροβολία – Δισκοβολία  – Σφυροβολία – Ακοντισμός – 3Χ1.200μ. – 4Χ80μ. 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ:
Θα λειτουργεί ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ  σύμφωνα με τα παρακάτω :
Η Ε.Α.Σ. Λέσβου  θα έχει καταγράψει, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων,
ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (STARTING LIST).
Οι αθλητές – τριες πρέπει να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους, ΜΙΑ ΩΡΑ τουλάχιστον πριν από τη διεξαγωγή του αγωνίσματός τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ, δείχνοντας το ΔΕΛΤΙΟ τους και την κάρτα υγείας, στο υπεύθυνο κριτή για τον έλεγχο. Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα δελτία των αγωνιζομένων και δεν θα καταχωρούν στα πινάκια κανένα αθλητή – τρια του οποίου το δελτίο ή κάρτα υγείας αθλητή δεν είναι θεωρημένα ιατρικώς..
Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο   διεξαγωγής αγώνων στίβου στην αίθουσα κλήσης οι αθλητές – τριες θα παρουσιάζουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ τα παρακάτω:
α) Οι αθλητές – αθλήτριες των αγωνισμάτων 1.200μ – 3.000μ – 2.000 μ. Φ.Ε.- 5.000 Βάδην – 4Χ200μ και 3Χ1.200μ, προσκομίζουν πρόσφατη ιατρική βεβαίωση (το πολύ 2 ημέρες πριν από τον αγώνα), ότι δεν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα που χαρακτηρίζουν τον COVID – 19 ή αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό που θα έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή τους αγωνίσματος.
β) Για όλα τα υπόλοιπα αγωνίσματα, οι αθλητές – τριες θα προσκομίζουν υπεύθνη  δήλωση ότι δεν έχουν κάποιο  από τα συμπτώματα του COVID – 19.
          Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των αθλητών – τριών στην αίθουσα κλήσης, θα γράφεται το αντίστοιχο πινάκιο με τα ονόματα ΜΟΝΟ των αθλητών – τριών που πραγματικά θα συμμετέχουν στο αγώνισμα και που φυσικά αναφέρονται στην ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ του σωματείου τους. Τα ΔΕΛΤΙΑ τους, οι αθλητές-τριες θα πρέπει να τα κρατάνε μαζί τους , για να τα δείχνει ο κάθε αθλητής – τρια , αρχικά στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ και στη συνέχεια στον υπεύθυνο κριτή κάθε αγωνίσματος.
Οι αθλητές – τριες θα εισέρχονται στον κυρίως αγωνιστικό χώρο 10΄πριν από το αγώνισμά τους με την συνοδεία του εφόρου του αγωνίσματός τους.

          ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ, ΕΑΝ  ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  (στην αίθουσα κλήσης και στον υπεύθυνο κριτή του αγωνίσματος) ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ .      
       ————————————————————————

Στα αγωνίσματα υπάρχουν όρια που θα πρέπει να πετύχουν οι αθλητές  για να βαθμολογηθούν τα σωματεία τους και για την πρόκριση τους αντίστοιχα,   στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου των κατηγοριών Κ16 (Αγοριών – Κοριτσιών) το οποίο θα διεξαχθεί φέτος σε 5 ομίλους.
ΟΜΙΛΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δ΄ΟΜΙΛΟΣ: ΑΘΗΝΑ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ-ΚΥΚΛΑΔΕΣ– ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ & ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ
Τόπος Διεξαγωγής: Άγιος Κοσμάς
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Σάββατο  11 και Κυριακή  12 Ιουλίου 2020

Ε΄ΟΜΙΛΟΣ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ & ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΚΡΗΤΗ- ΧΙΟΣ ΣΑΜΟΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΥΒΟΙΑ – & ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ
Τόπος Διεξαγωγής: Άγιος Κοσμάς
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με την υπ’ αρ. 160/16-06-2020 Προκήρυξη των αγώνων που έχουν λάβει τα σωματεία  και οι λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς , τηρώντας όλους τους όρους -προϋποθέσεις της, αλλά και σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων στίβου (καταγραφή στην είσοδο των σταδίων, βεβαιώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις, μάσκες, γάντια,  κ.λ.π) όπως έχουν ενημερωθεί  εγγράφως και προφορικώς όλοι.
Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία σε  όλα τα παιδιά.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ  Κ16 (ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
Β΄ΟΜΙΛΟΣ ΛΗΜΝΟΥ  :ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ  – ΤΡΙΤΗ 30/06/ 2020
 

ΩΡΑ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΛΜΑΤΑ
ΡΙΨΕΙΣ

18:00
80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

18:15
80Μ ΑΓΟΡΙΩΝ
 
 

18:30
80Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
 
 

18:50
150Μ ΑΓΟΡΙΩΝ
 
 

19:15
150Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΜΗΚΟΣ
ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

19:45
1200Μ ΑΓΟΡΙΩΝ
& ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
 
 

20:15
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
4Χ80Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΥΨΟΣ
ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ
ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

20:30
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
4Χ80Μ ΑΓΟΡΙΩΝ
 
 

21:00
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
3Χ1200Μ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
 
 

21:30
5000Μ ΒΑΔΗΝ
ΑΓΟΡΙΩΝ&ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
 
 

 
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΧΙΟΣ : Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου, έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς για … [Read More...]

Εντοπισμός πλαστικών στη θάλασσα με τηλεπισκόπηση – Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πείραμα του Παν. Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας που αναπτύσσει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση, που … [Read More...]