Λήμνος : O Ήφαιστoς μεθοδεύει τις αντιδράσεις του για την “κλοπή” του Πρωταθλήματος Μπάσκετ .Στην Αθήνα το Δ.Σ για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ.(βίντεο+ η επίμαχη προκήρυξη)

ΛΗΜΝΟΣ: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την “κλοπή” όπως αποδεικνύεται του Πρωταθλήματος Εφήβων Μπάσκετ  της Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου.

Το Δ.Σ του Ηφαίστου αφού κατέθεσε ένσταση πριν την έναρξή του Τελικού ανάμεσα στον Ήφαιστο και το Sports Club Mytilini, πριν την διεξαγωγή του αγώνα, και τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από την προκήρυξη και τον κανονισμό του αθλήματος μεθοδεύει τις αντιδράσεις του και έχει ζητήσει ραντεβού με τους ” Ανθρώπους” της Ε.Ο.Κ. ( τον Πρόεδρο Κ.Λιόλιο και τον υπέυθυνο ανάπτυξης του αθλήματος κ. Νικολόπουλο ) στην Αθήνα τις επόμενες μέρες, ενώ και δικηγορικό γραφείο έχει αναλάβει τις περαιτέρω κινήσεις καθώς γίνονται γνωστά και άλλα γεγονότα που αφήνουν εκτεθειμένη την τοπική Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου και την Διοίκησή  της.
Διαβάστε την αρχική προκήρυξη του Πρωταθλήματος 5/8/22
ΕΙΔΙΚΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΦΗΒΩΝ 2022-2023 (1)
Διαβάστε την αυθαίρετη αλλαγή της Προκύρηξης που  η Τ.Ε.ΕΟΚ Λέσβου αποφάσισε  27/9/22 μόνη της χωρίς να ενημερώσει ούτε την Ομοσπονδία αλλά και τα σωματεία για τις προτάσεις τους.
ΕΙΔΙΚΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΕΦΗΒΩΝ 2022-2023
Η Δήμητρα Παπάμαλη μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας μπάσκετ του Ηφαίστου Λήμνου αποκλειστικά στο limnosreport για όλα όσα τραγελαφικά έγιναν στον τελικό “παρωδία” ανάμεσα στο Sports Club Mytilini και τον Ήφαιστο Λήμνου.
Ποιές οι επόμενες ενέργειες του Δ.Σ. ενώ μιλά ξεκάθαρα για ¨στημένο” Πρωτάθλημα.

[embedded content]
Ο Μάρκος Κολώκας προπονητής της ομάδας του Ηφαίστου μιλά για όσα έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο τις αντιδράσεις των παιδιών και την επόμενη μέρα για την Ομάδα.

[embedded content]
Ο Δημήτρης Μαυράκης ταξίδεψε στην Μυτιλήνη συνοδεύοντας τον Γιο του, παίχτη της ομάδας του Ηφαίστου για τον τελικό του Πρωταθλήματος. Δείτε όσα ενδιαφέροντας μας είπε ως γονιός εκφράζοντας την αγωνία του για το αν τελικά έχουν χαθεί οι αξίες που πρεσβεύει ο Αθλητισμός και το «εὖ ἀγωνίζεσθαι»…
[embedded content]
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Η… επιστροφή του Φώτη

ΧΙΟΣ : Αντί μνημοσύνου για τα 59 χρόνια από τον θάνατο του Φώτη Αγγουλέ (26 προς 27 Μαρτίου 1964) και μιας και πλησιάζει η εβδομάδα των παθών και το Πάσχα, αντιγράφουμε μέρος … [Read More...]