Μήνυμα του πρωθυπουργού αύριο για την πορεία της πανδημίας

ΙΚΑΡΙΑ :

Για την πορεία της πανδημίας καθώς και τις πρωτοβουλίες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του τέταρτου πανδημικού κύματος, θα απευθυνθεί στους πολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το απόγευμα με μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αν και οι κύκλοι του έχουν πει ότι θα μιλήσει για μέτρα που αφορούν τους ανεμβολίαστους εμείς δεν αποκλείουμε και καθολικά μέτρα, αφού η κατάσταση στα νοσοκομεία και ότι αφορά τους διασωληνωμένους είναι οριακή, να θυμίσουμε ότι με βάση την τελευταία ενημέρωση πέρα από τον αριθμό των θανάτων έχουμε 547 διασωληνωμένους.
Επίσης μετά το διάγγελμα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι θα κάνει και ο ίδιος διάγγελμα γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:
«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».
Σχετικά

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]

Ζημιές σε ολόκληρη τη Λέσβο από τους ισχυρότατους Νοτιάδες και τις καταιγίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Οι ισχυρότατοι Νοτιάδες και οι δυνατές καταιγίδες έπληξαν χθες το βράδυ ολόκληρη τη Λέσβο. Το λιμάνι της Μυτιλήνης χθες θύμιζε Βενετία αφού η Προκυμαία είχε πλημμυρίσει. Η … [Read More...]