Μία όμορφη εκδήλωση από την ΑΕΝ Καλύμνου και τους σπουδαστές της που έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα (video)  

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και με τη βοήθεια της Διοίκησης, διοργανώθηκε σήμερα  Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 ,στις 12.00 το μεσημέρι, μία όμορφη εκδήλωση με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 Βέβαια η πρωτοχρονιάτικη πίτα δεν ήταν μόνο μία. Υπήρχε μία πίτα για τη Διοίκηση,το Διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, καθώς υπήρχε και μία πίτα για κάθε Τμήμα Σπουδαστών.
Το τυχερό νόμισμα της πρώτης πίτας βρήκε ο Σημαιοφόρος ΛΣ Σταύρος Νάκης
Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κκ Παϊσιος συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. Αμφιλόχιο Σακαλλέρο που τέλεσαν αγιασμό και ευλόγησαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες.
Ο Διοικητής της ΑΕΝ Καλύμνου Πλωτάρχης ΛΣ Διονύσιος Κλάδης συνεχάρη τους Σπουδαστές για αυτή την πρωτοβουλία τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό και όλοι οι Σπουδαστές και Σπουδάστριες.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]