Μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου σε…. ρόλο Διπλωμάτη

ΛΗΜΝΟΣ:

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου συμμετέχει με τρεις μαθήτριές του στην 5η Πανελλήνια μαθητική προσομοίωση των Επιτροπών του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα τόσο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, όσο και του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ. Παράλληλα, συμπίπτει με την επέτειο των 75 χρόνων από την Ίδρυση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως.
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής (online) πλατφόρμας τηλεργασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών (χωρίς φυσική παρουσία), δεδομένης της ανάγκης τήρησης μέτρων αυξημένης προστασίας ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19.
Οι εργασίες της Προσομοίωσης θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, κατά το διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου 2020, εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Οι μαθήτριες που συμμετέχουν είναι: 
Νικολέττα Δήμου, ως Διπλωμάτης στην Επιτροπή για το Δικαίωμα στην Ελευθερία Σκέψης, Συνείδησης και Θρησκείας και 
Δήμητρα Άντων και Αποστολία Ειρήνη Λαγού ως δημοσιογράφοι, που θα καλύψουν ειδησεογραφικά τις εργασίες της Προσομοίωσης. 
Τις μαθήτριες συνοδεύει η εκπαιδευτικός του σχολείου μας, Θεοδώρα Λυμπέρη, η οποία επιμελείται την προετοιμασία τους.  
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Σάλος με τον Κώστα Τσόκλη για κορωνοϊό: «Ενα μωρό το θεωρούμε άξιο να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο» [βίντεο]

ΚΩΣ: Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο εικαστικός Κώστας Τσόκλης, αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού. Ο Κώστας Τσόκλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ … [Read More...]