“Μαλακώνει” ο καιρός το Σαββατοκύριακο – Αγριεύει από Δευτέρα

ΛΗΜΝΟΣ:

Για τα “κόλπα” και τις “τρέλες” που εμφανίζει ο καιρός και τι πρόσωπο θα δείξει τα επόμενα 24ωρα μίλησε στην εκπομπή του Mega “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Γιάννης Καλλιάνος.
Όπως προέβλεψε ο γνωστός μετεωρολόγος, ο καιρός το Σαββατοκύριακο (23 – 24.05.2020) θα είναι ήπιος. Ωστόσο, το άστατο του πρόσωπο θα αποκαλυφθεί άλλη μια φορά με βροχές την άλλη εβδομάδα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Live News” και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε:
“Θα περάσουμε ένα ήπιο Σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 24 – 25 και τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου, άρα μιλάμε για ήπιες θερμοκρασίες. Νωρίς το πρωί θα κάνει μια σχετική ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια”.

Για την Κυριακή (24.05.2020) ο γνωστός μετεωρολόγος σημείωσε πως “ίσως έχουμε ορισμένες μπόρες στην Βόρεια Ελλάδα. Πάντως αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να έχουμε και καταιγίδες”.
“Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μάς έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς”, κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.
Παρακολουθήστε τι είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στον Νίκο Ευαγγελάτο:

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Λήμνος: Ανάσταση και «Χριστός Ανέστη» απόψε τα μεσάνυχτα στις εκκλησίες! Κάνουμε Live Ανάσταση MAZI ΣΑΣ από το Ρεπανίδι!

ΛΗΜΝΟΣ: Τελευταία ημέρα σήμερα που λέμε «Χριστός Ανέστη» και τα μεσάνυχτα θα γίνει η Αναστάσιμος Λειτουργία Σήμερα Τρίτη, 26 Μαΐου θα γιορτάσει η Χριστιανοσύνη την Ανάσταση του … [Read More...]

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ! ΕΦΥΓΕ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ

ΧΙΟΣ : Ο Σύλλογος Γονέων των Μαθητών του ΕΕΕΕΚ Χίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα: «Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά…. Ένα παιδί μας….έφυγε…. Σωτήρης Νεράκης…. Το … [Read More...]