Μαρτυρίες σοκ για το ινστιτούτο αισθητικής: &.Αντί για υαλουρονικό έβαζαν ορό και τζελ υπερήχων στη σύριγγα&.

ΚΩΣ: Μορφή “τσουνάμι” παίρνουν καταγγελίες για γνωστό κέντρο αισθητικής που παραπλανούσε πελάτες, πουλώντας ανύπαρκτες και επικίνδυνες θεραπείες.
Πρώην υπάλληλος στο κέντρο αισθητικής περιέγραψε στο Μega τις τακτικές που χρησιμοποιούσαν για να εξαπατήσουν τους πελάτες.
Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων για… υαλουρονικό
“Τα μηχανήματα δε δουλεύανε, δεν είχαν συντηρηθεί ποτέ. Υπήρχαν σφραγισμένα προϊόντα, τα οποία επιδείκνυαν στον κάθε πελάτη. Όταν ο γιατρός πήγαινε να κάνει την προετοιμασία της θεραπείας, έβαζε στην άκρη το σφραγισμένο κουτί, έπαιρνε άδεια μπουκαλάκια μπότοξ, τα γέμιζε με φυσιολογικό ορό και το χορηγούσε στον πελάτη”, είπε.

“Το ίδιο γινόταν και με το υαλουρονικό. Εκτός από φυσιολογικό ορό έβαζαν και τζελ υπερήχων στη σύριγγα ώστε να σταθεροποιηθεί στο σημείο, να φαίνεται φουσκωμένο”, πρόσθεσε η πρώην υπάλληλος στο κέντρο αισθητικής.
Ένας εκ των ιδιοκτητών του ινστιτούτου δίχως ιατρικές γνώσεις, παρουσιαζόταν ως πλαστικός που εργάζεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και έταζε χειρουργεία με… έναντι.
“Κάποιες περιπτώσεις που ερχόντουσαν ήταν δύσκολες. Τους έλεγαν ότι πρέπει να κάνουν χειρουργείο οπότε τους έλεγαν ότι θα πρέπει να δώσουν κάποια προκαταβολή με την οποία θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ημερομηνία στο νοσοκομείο. Θυμάμαι μια ηλικιωμένη από την Κηφισιά που της είχαν πάρει 12.000 ευρώ προκαταβολή. Όταν ερχόταν ο καιρός για το χειρουργείο και δε γινόταν και παραπονιούνταν, ερχόταν με τους μπράβους του και έλεγε μη μας ξανααπειλήσεις γιατί έχω γνωστούς και μπορώ να σου κάνω κακό”, συνέχισε.

“Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω”
Την ίδια ώρα πρώην πελάτισσα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό κατήγγειλε ότι παραμορφώθηκε το πρόσωπο της από τις ενέσεις “υαλουρινικού” που έλαβε στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής.
“Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά”, είπε στην κάμερα του Mega πρώην πελάτισσα, που παραμορφώθηκε το πρόσωπο της μετά από ενέσεις υαλουρινικού που έλαβε στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής.
“Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση”, πρόσθεσε.

Του άρπαξαν 600.000 ευρώ
Χθες, το LIVE NEWS παρουσίασε την περίπτωση ενός πρώην αστυνομικού, από τον οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν 515.000 ευρώ, τάζοντάς του θεραπεία για τη λεύκη.
Σήμερα, παρουσιάζεται πώς κατάφεραν να ξεγελάσουν έναν ηλικιωμένο άνδρα, αρπάζοντάς του 600.000 ευρώ.
“Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν απελπισμένος γιατί ήταν μεγάλος ηλικιακά, είχε μια κοπέλα που ήταν μικρή ηλικιακά και του έλεγε ότι θα τον παρατήσει. Είχε το τοπικό πάχος στην κοιλιά. Μέσα σε περίπου τρεις μήνες του πήραν συνολικά πάνω από 600.000 ευρώ με θεραπείες μούφα.
“Υπάρχει θεραπεία στην οποία του έχουν πάρει σε μία μέρα 22.000 ευρώ για μια αμπούλα. Η αμπούλες ήταν άδεια φιαλίδια που γεμίστηκαν με φυσιολογικό ορό και τζελ υπερήχων”, αναφέρει η πρώην υπάλληλος του ινστιτούτου.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/marturies-sok-gia-to-institouto-aisthitikis-pou-exapatouse-tous-pelates-tou-anti-gia-ualouroniko-ebazan-oro-kai-tzel-uperixon-sti-surigga/

Latest..

Δήμος Λήμνου :Κατεπείγουσα δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αύριο Κυριακή 4 Ιουνίου.

ΛΗΜΝΟΣ: Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. συγκαλείται εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αντικατάσταση … [Read More...]

Λήμνος : O Θανάσης Παφίλης κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο λιμάνι της Μύρινας το Σάββατο 10 Ιουνίου.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Σημαντικά ευρήματα από τις εργασίες αποκατάστασης του βορειοανατολικού περιβόλου του κάστρου της Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ: Ολοκληρώθηκε το έργο της αποκατάστασης του βορειοανατολικού περιβόλου του μεγάλου κάστρου της Μυτιλήνης, μήκους περί τα 800 μέτρα. Και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σε … [Read More...]