Μετά τις πιέσεις, βρέθηκε μια λύση για τον εμβολιασμό των κατοίκων Αμανής

ΧΙΟΣ :

Μετά από την κατάθεση του αιτήματος και της πρότασης να δημιουργηθεί εμβολιαστικό κέντρο στην Αμανή, ώστε να διευκολυνθεί ο πληθυσμός της περιοχής, βρέθηκε λύση -έστω και τώρα και με αυτό τον τρόπο- για τον εμβολιασμό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή, την Παρασκευή, 4/6, μετά από τη σύσκεψη του κ. Βρουλή με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη “αποφασίστηκε να μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Αμανή και συγκεκριμένα στη Βολισσό για να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός”.Καλούνται έτσι οι προέδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Αμανής “να ενημερώσουν τους κατοίκους και να στείλουν καταστάσεις με ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ με τους ενδιαφερόμενους κατοίκους στο mail του Αντιπεριφερειάρχη vroulisp@gmail.com .Αφήνεται πάντως και πάλι ένα παράθυρο ανοικτό ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ο εμβολιασμός στο Ιατρείο της Βολισσού, αφού σύμφωνα με το δελτίο τύπου “αρκεί να είναι ικανοποιητικός αριθμός”!.
Για περισσότερες πληροφορίες οι Προέδροι των Κοινοτήτων καλούνται να επικοινωνούν απευθείας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βρουλή. Θα περιμέναμε να υπήρχε μια γραμματειακή υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια πάντως και από τον ΕΟΔΥ ώστε να λειτουργήσει πραγματικά ο εμβολιασμός στην Αμανή.

Προηγούμενο άρθροΣτο Βροντάδο κάνει στάση Σάββατο 5/6 το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Latest..