Με γεμάτο στομάχι η μοιραία βουτιά του 15χρονου στην Αίγινα – Πνίγηκε στην πισίνα

ΚΩΣ: Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αίγινα μετά τον θάνατο του 15χρονου που πνίγηκε σε πισίνα σπιτιού στον Μεσαγρό.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη συγκεκριμένη κατοικία εργάζονταν οι γονείς του. Το εξοχικό ανήκει σε Γερμανίδα υπήκοο, με τη μητέρα του αδικοχαμένου εφήβου να δουλεύει εκεί σαν οικιακή βοηθός και ο πατέρας του ως κηπουρός.Νεκρό βρέφος στις Σέρρες: Ελεύθεροι υπό όρους παππούς και θείοςΚατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός έφαγε το μεσημεριανό φαγητό που του ετοίμασε η μητέρα του και λίγη ώρα αργότερα, φόρεσε το μαγιό του και πήγε να κάνει μια βουτιά στην πισίνα. Η μητέρα και ο πατέρας του παιδιού, μαζί με την ιδιοκτήτρια που ήταν παρούσα στον χώρο, το αναζήτησαν για 10 λεπτά περίπου, χωρίς αποτέλεσμα, και σοκαρίστηκαν, όταν το βλέμμα τους στράφηκε στην πισίνα.
Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο ο γιατρός που έπεσε πάνω του, δεν κατόρθωσε να τον επαναφέρει στη ζωή. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος νέος ήταν το μεγαλύτερο παιδί οικογένειας αλβανικής καταγωγής, που έχει άλλα δύο μικρότερα παιδιά.

Latest..

Εντοπισμός πλαστικών στη θάλασσα με τηλεπισκόπηση – Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πείραμα του Παν. Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας που αναπτύσσει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση, που … [Read More...]