Με επιτυχία η εκδήλωση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Αρίων, αφιερωμένη στον Δημήτρη Συνεσίου (φωτό)

ΚΩΣ: “Μπροβάλετε να δείτε…” η εκδήλωση του χορευτικού τμήματος του συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 27/07/20 στα πλαίσια των θερινών Ιπποκρατείων, αφιερωμένη στον Δημήτρη Συνεσίου, στο θεατράκι της Ευαγγελίστριας, στο Ασφενδιού. Σε έναν ελεγχόμενο χώρο, όπου η τήρηση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας ήταν εφικτή!
Εκ μέρους του Δ.Σ του Αρίων ευχαριστούμε πολύ:1) Τον ΔΟΠΑΒΣ για την φιλοξενία στα θερινά Ιπποκράτεια 2020 και την κάλυψη σε ήχο, φως, ορχήστρα, μεταφορά βάθρων. Την αντιδήμαρχο κ. Σέβη Βλάχου και τα άτομα στο τμήμα πολιτισμού για την συνεργασία, το προσωπικό του δημοτικού διαμερίσματος Ασφενδιού και τον κ.Μιχάλη Γιωργαλλή για την καθαριότητα του χώρου.2) Όλους του χορηγούς που σε όλες τις δράσεις είναι πάντα δίπλα μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!3) Του μουσικούς Κυριάκο Παππούλη και Πατάκο Ιπποκράτη για την εξαιρετική συνεργασία, την υπομονή και το μεράκι τους!4) Την θεατρική ομάδα Acta, και προσωπικά την Διονυσία Κασσίου και την Αφροδίτη Χατζηγιακουμή για την παραχώρηση φορεμάτων για τις κοπέλες μας.5) Το μέλος του Δ.Σ του Αρίων, Γιάννη Διακοπαναγιώτη για τα χτενίσματα εποχής στις κοπέλες.6) Τον Μιχάλη Ζερβάνο, Ζαχαρία Συνεσίου, Κυριάκο Παππούλη για την βοήθειά τους στην κατασκευή του σκηνικού7) Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω για την παρουσία της και την βοήθεια της για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων.8) Την δημοτική τηλεόραση και προσωπικά την κ. Μαρία Πολίτου και τον Μανώλη Οικονόμου, για την κάλυψη της εκδήλωσης.9) Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον χοροδιδασκαλο και αντιπρόεδρο Γιάννη Μαστόρο για το μεράκι και την συνέπεια του και όλα τα μέλη της χορευτικής ομάδας για την εξαιρετική τους εμφάνιση!
Με εκτίμησητο Δ.Σ

Latest..

Κρούσμα κορωνοϊού στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ : Ανακοίνωση του Δήμου Ικαρίας Μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος στην Ικαρία, για το οποίο ήδη διενεργείται ιχνηλάτηση, οφείλουμε ως Δήμος να τονίσουμε ξανά ότι … [Read More...]