&.Με ολιγωρία και ανευθυνότητα ο &.άριστος&.  Δήμαρχος τα μπέρδεψε….&. – Αιχμηρή απάντηση Ν. Χήρα

ΛΕΣΒΟΣ:

ΔΗΜΟΤΙΚΉ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ              ΞΕΚΙΝΆΜΕ
ΔΗΜΟΥ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΛΕΣΒΟΥ
Ως  συνήθως από τη δημοτική αρχή λάβαμε μια απάντηση με ωραία ευφυολογήματα αλλά από ουσία μηδέν. Πάντα κάποιος άλλος φταίει. Πάντα κάτι άλλο συμβαίνει. 
 Οι Δημότες όμως πλέον γνωρίζουν και δεν παραπλανώνται.
Στα ανυπόστατα ψεύδη του κ. Βερρου απαντώ ότι  ουδέποτε ζήτησα φακέλους και  έγγραφα πάρα μόνο απόδοση  ευθυνών από τυχόν αμέλεια αρμόδιων υπαλλήλων ακόμα και  από αυτοδιοικητικους .
  Και το 2020 είχε  πληρώσει πρόστιμα  ο Δήμος μας.  
Αλλά ο κατά τα άλλα  γνωρίζον τα στοιχειώδη κ. Βερρος ξανά χρέωσε τον Δήμο το 2021 αυτή τη φορά με 69.500 ευρώ .
  Για το 2022 την βρήκε την λύση ο “άριστος”  Δήμαρχος . Απενταξε τις παραλίες από τις  πολυσύχναστες .  
Αν διαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση μας θα διαπιστώσει ότι πουθενά δεν αναφερόμαστε σε δικαστική διαμάχη.  Αναφερόμαστε στη  προσφυγή  που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη διαγραφή  του προστίμου των 69.500 ευρώ που δυστυχώς απερρίφθη διότι αν και γνώριζε πολύ καλά την διαδικασία  ο κ. Δήμαρχος την υπέβαλε ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ( !!!!!!! ) για αυτο δεν διαγράφηκαν τα προστίματα.  
  Μάλλον θα μπέρδεψε την πολυσύχναστη παραλία της Ερεσού με την υπόθεση  ΑΦΕΝΤΕΛΙ . 
Προς  αποκατάσταση της αλήθειας να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο  αδελφός Δήμος Μυτιλήνης  προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και δικαιώθηκε διότι εμπρόθεσμα κατέθεσε τη προσφυγή και δεν χρειάζεται τις  δικαστικές αίθουσες.
Για αυτό  ακριβώς  εγκαλούμε τη Δημοτική Αρχή για ολιγωρία και ανευθυνότητα αποτέλεσμα  της  διαχρονικής παθογένειας  που παρουσιάζει η  διοίκηση του Δήμου. 
  Κύριε Δήμαρχε , ως ύστατη λύση ευτυχώς που  υπάρχουν τα πολιτικά δικαστήρια , ο Άρειος Πάγος και φυσικά  οι δικηγόροι. Πάντα  ψηφίζαμε και θα  ψηφίζουμε υπέρ στις αναθέσεις σε δικηγόρους διαχείρισης των θεμάτων του Δήμου  μας , με την ευχή να δικαιωθεί ο Δήμος τουλάχιστον στις δικαστικές αίθουσες  αφού είστε   ανήμποροι και ανίκανοι να τον  προστατεύσετε στις αίθουσες του Δήμου. 
Θα επανέλθουμε για πλήρη ενημέρωση των δημοτών
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ 

Latest..

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ελληνικό καθεστώς 2 δισ. ευρώ για τη στήριξη των επενδύσεων στη βιώσιμη ανάκαμψη

ΚΩΣ: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε ελληνικό καθεστώς ύψους 2 δισ. ευρώ, που αποσκοπεί στην παροχή στήριξης των επενδύσεων για βιώσιμη ανάκαμψη. Η αντιπρόεδρος … [Read More...]

Συναγερμός στη Μεγάλη Βρετανία για την «ευλογιά των πιθήκων» – Δεν βρίσκουν τον «ασθενή 0»

ΚΩΣ: Οι βρετανικές υγειονομικές αρχές ερευνούν άλλα τέσσερα κρούσματα της σπάνιας, ιογενούς ευλογιάς των πιθήκων, καθώς οι ασθενείς που έχουν εντοπιστεί από τις 6 Μαΐου μέχρι … [Read More...]

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το ψηφιακό ευρώ, δηλώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος

ΚΩΣ: Ακόμα και μέσα στα επόμενα τ΄έσσερα χρόνια θα μπορούσε να κυκλοφορήσει από την Ε.Ε το ψηφιακό ευρώ δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.«Η ιδέα θα … [Read More...]