Με συγκίνηση τα εγκαίνια της αίθουσας «αισθητηριακής ολοκλήρωσης» Στέφανος Χατζηγιακουμής στο Σβουρένειο ΚΔΑΠ μεΑ Κω

ΚΩΣ: Μετά το πέρας του Αγιασμού, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αίθουσας «αισθητηριακής ολοκλήρωσης» Στέφανος Χατζηγιακουμής που θα λειτουργήσει στο Σβουρένειο από φέτος και η οποία είναι δωρεά της οικογένειας Χατζηγιακουμή. Η αδελφή του Χρύσα Χατζηγιακουμή, επέλεξε σήμερα να διαβάσει το συγκινητικό γράμμα της κόρης της και θείας του Στέφανου Mιρέλλας Καβαδάκη, το οποίο δξμοσίευσε η ίδια στο facebook.
Τιμής ένεκεν η αίθουσα φέρει το όνομα του αείμνηστου Στέφανου Χατζηγιακουμή. Παρόντες στη σεμνή τελετή ήταν η μητέρα, η αδελφή, οι συγγενείς του αείμνηστου Στέφανου καθώς και συνάδελφοί του από τον ΔΗΡΑΣ .
Στον Στεφανή μας…
Mirella Kavadaki
Ένας χρόνος πέρασε χωρίς το θείο μας τον Στέφανο, τον Στεφανή -όπως τον φώναζαν. Δύσκολο ακόμη να το πιστέψουμε και να συνειδητοποιήσουμε την απώλειά του.
Εις μνήμην του, αποφασίσαμε εμείς, η οικογένειά του (η γιαγιά μου η Πετρούλα, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου και τα αδέλφια μου -που μας είχε σαν παιδιά του) και οι φίλοι-συνάδελφοί του από το ΔΗΡΑΣ, που ήταν πάντα δίπλα του σε όλα, να συγκεντρώσουμε χρήματα και να τα δωρίσουμε στο Σβουρένειο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Κω.
Οι δάσκαλοι και οι υπεύθυνοι του σχολείου, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, κατάφεραν να μετατρέψουν μια αίθουσα από αποθήκη σε ένα χώρο αγκαλιάς -όπως μου αρέσει να το λέω- για τα παιδιά με αυτισμό.
Μία μεγάλη αγκαλιά, λοιπόν, από το θείο Στέφανο σε αυτά τα παιδιά και ένα “μας λείπεις” από όλους εμάς που μαζευτήκαμε σήμερα να σε τιμήσουμε, αγαπημένε μας θείε.
Υ.Γ.: Επειδή ο τοίχος έχει τη δική του ιστορία, από τον τοίχο του ΚΔΑΠμεΑ : “Ν’ αγαπάς τα βουνά και τα πέλαγα, τους γνωστούς και τους άγνωστους τόπους, τα πουλιά, τα λουλούδια, τα σύννεφα, και πολύ ν’ αγαπάς τους ανθρώπους…”

https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/1864-me-sygkinisi-ta-egkainia-tis-aithousas-aisthitiriakis-oloklirosis-stefanos-xatzigiakoumis-sto-svoureneio-kdap-mea-ko

Latest..

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη στην Κάλυμνο.

ΚΩΣ: Χθες Κυριακή πρωί 27 Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου με τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή και το Δήμαρχο … [Read More...]

Αποφάσεις για νέο ξενοδοχείο στη Ρεντίνα Βόλβης και για συνένωση ξενοδοχείων στην Κω

ΚΩΣ: Αποφάσεις για ξενοδοχεία στη Ρεντίνα Βόλβης και στην Κω έλαβαν οι αρμόδιες αρχές.H Mητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης γνωμοδότησε επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων … [Read More...]

Χαροπαλεύει στην εντατική 30χρονος από την Εύβοια – Όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα στο δόντι

ΚΩΣ: Απρόσμενη εξέλιξη είχε μια τυπική επίσκεψη στον οδοντίατρο για 30χρονο από τους Καθενούς Ευβοίας. Την περασμένη εβδομάδα ο 30χρονος, έχοντας αποκτήσει απόστημα στα δόντια του, … [Read More...]