Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής 2 περιπατητές κατέβηκαν από Κάστρο Απολίχνων

ΧΙΟΣ :

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια δυο περιπατητών που το απόγευμα του Σαββάτου, 20/11, έχασαν το μονοπάτι και δεν μπορούσαν να κατέβουν από το Κάστρο των Απολίχνων στα Αρμόλια.
Πρόκειται για δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, οι οποίες ειδοποίησαν τηλεφωνικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν είδαν πως δεν μπορούσαν να βρουν το μονοπάτι.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους, με τη συμβολή της αστυνομίας.Οι δύο γυναίκες καλά στην υγεία τους, περίμεναν τους πυροσβέστες κοντά σε προβολέα του κάστρου. Από εκεί με ασφάλεια λόγω του ότι είχε πέσει και το σκοτάδι, οι πυροσβέστες τις συνόδευσαν μέχρι τα Αρμόλια όπου και είχαν παρκάρει.

Latest..

Ζημιές σε ολόκληρη τη Λέσβο από τους ισχυρότατους Νοτιάδες και τις καταιγίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Οι ισχυρότατοι Νοτιάδες και οι δυνατές καταιγίδες έπληξαν χθες το βράδυ ολόκληρη τη Λέσβο. Το λιμάνι της Μυτιλήνης χθες θύμιζε Βενετία αφού η Προκυμαία είχε πλημμυρίσει. Η … [Read More...]

Στη Σμύρνη κάποτε….

ΙΚΑΡΙΑ : Θεατρική παράσταση του Θανάση Σάλτα σε σκηνοθεσία Ιωάννα Μαστοράκη στο Θέατρο της Ημέρας. “Στη Σμύρνη κάποτε”. Ένα μουσικοθεατρικό έργο αφιερωμένο στην μυριοστόλιστη … [Read More...]