Με τον αέρα της Γ Εθνικής ο Αετός Λουτρών στο Κώστα Μουτζούρη

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της  Πρωταθλήτριας Λέσβου ποδοσφαιρικής ομάδας του  Αετού Λουτρών είχε εχθές  Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά. Οι κ.κ. Νίκος Σπανός,  Βασίλης Μαμώλης και Σταύρος Γρυππιώτης, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τις δυσκολίες του εγχειρήματος της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τον προβληματισμό τους για την γενικότερη κατάσταση στο χώρο του αθλητισμού λόγω των νέων δεδομένων που έχει επιφέρει σε αυτόν η πανδημία. 
O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να  συγχαρώ  την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική, εύχομαι  να μπορέσει  ο σύλλογος να αγωνιστεί σε αυτήν παρά τις δυσκολίες  λόγω των συνθηκών που επέφερε ο Κορωναϊός . Ως Περιφερειακή αρχή θα είμαστε αρωγοί  στις προσπάθειες των ομάδων μας με κάθε τρόπο καθώς ο αθλητισμός διακινεί το αίσθημα της ελευθερίας, εξευγενίζει την ψυχή και μέσω των κανόνων του καλλιεργεί την ανθρώπινη ύπαρξη προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ζωής.»

Latest..

Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΧΙΟΣ : Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

ΧΙΟΣ : Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στη ΒΙΑΛ. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.   … [Read More...]