Με υπογραφή Μουτζούρη ξεκινά το αναπτυξιακό έργο της δημιουργίας γηπέδου Beach Volley στο Βαθύ

ΣΑΜΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε την Σύμβαση του έργου «Κατασκευή προπονητικού κέντρου Πόλεως Σάμου υποέργο 1: κατασκευή γηπέδου Beach Volley & Πίστας Skate( υπαίθριου πάρκου τροχοσανίδας) στη πόλη της Σάμου» συνολικής δαπάνης 207.827€.

H κατασκευή γηπέδου BEACH VOLLEY που πρόκειται να τοποθετηθεί σε τμήμα του χώρου που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή παιδική χαρά για νήπια, επί της χερσαίας ζώνης ,στην παραλιακή οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη Σάμου.
Οι διαστάσεις του γηπέδου είναι 24,00μ * 16,00μ, με καθαρή διάσταση αγωνιστικού χώρου 8.00μ*16.00μ. και free zone 4μέτρα περιμετρικά. Η επιλογή των διαστάσεων έγινε με σκοπό να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής επίσημων και εγκεκριμένων διοργανώσεων.

Κατασκευή πίστας skate ( τροχοσανίδας)
Η πίστα θα έχει διαστάσεις 30μ*14.50μ, και θα είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα c 30/37.Θα διαθέτει χαμηλή περίφραξη ύψους 1.00 μ από προς την πλευρά της οδού, καθώς και 6 ιστούς φωτισμού. (Πηγή samos24.gr)
SamosSport.gr

Latest..

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]