Με 4 προσλήψεις ιατρών ξεκίνησε το 2023 στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

ΛΕΣΒΟΣ:

Το νέο έτος μπήκε με πολύ ευχάριστα νέα για το Νοσοκομείο της Μυτιλήνης που επανδρώθηκε με 4 νέους γιατρούς. Ο διοικητής του Βοστάνειου Γιώργος Καμπούρης με αναρτήσεις του στο Facebook καλωσόρισε τους γιατρούς .Συγκεκριμένα ο κ Καμπούρης ανέφερε:
“Ορκίστηκε μετά την μονιμοποίηση του ο κος Λογοθέτης Ματθαίος Ιατρός Παθολογίας – Ογκολογίας ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας , εξαιρετικός επιστήμονας και κυρίως αγαπητός στους συνεργάτες και στους ασθενείς”
“Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του ο κος Απόστολος Ανδρονίκου Ιατρός Γενικής Χειρουργικής, ο οποίος προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας !
Ταυτόχρονα υπογράφηκε μία νέα σύμβάση πρόσληψης επικουρικής Γιατρού Γενικής Ιατρικής της κας Πασβούρη Μαγδαληνής η οποία και αυτή προστέθηκε στο δυναμικό των Επειγόντων του νοσοκομείου μας !
Και οι δύο εξαιρετικοί επιστήμονες και κυρίως αγαπητοί στους συνεργάτες και στους ασθενείς !
Ορκίστηκε μετά τη μονιμοποίηση του η κα Νίκη Κούρτη Ψυχίατρος η οποία προστέθηκε στο μόνιμο δυναμικό του νοσοκομείου μας και θα είναι η νέα Διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής!
Εξαιρετική επιστήμονας η οποια εχει ξαναυπηρετήσει στο νησί μας ως αγροτικός ιατρός!
Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!Εύχομαι ολόψυχα το νέο σας ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να σας διακρίνει η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας .
Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για να ικανοποιηθεί το αίτημα μας και συγκεκριμένα στην Αν. Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα Μίνα και στο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό .

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]