Μητσοτάκης – Βγήκε ξαφνικά on air σε τοπική χιουμοριστική εκπομπή της Λάρισας – Απολαυστικοί διάλογοι (Βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Έπαθαν πλάκα οι δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού TRT 95,1 της Λάρισας, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ξαφνικά, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να παρέμβει στη χιουμοριστική εκπομπή τους.Ο πρωθυπουργός βρισκόταν καθ’ οδόν για τα Φάρσαλα από το Δαμάσι, όπου παρέστη στον αγιασμό του σχολείου και η ξαφνική παρέμβαση του στον τοπικό σταθμό, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, αρχής γενομένης από τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκο Χαϊδα.«Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης» ήταν η πρώτη αντίδρασή τους, ο πρωθυπουργός όμως άκουγε και πήρε να τους πει μια καλημέρα, ενώ όταν ρωτήθηκε μίλησε και για τον σκοπό της επίσκεψής του στη Θεσσαλία.

Δημοσιογράφος: Να τος, να τος ο πρωθυπουργός. Έχουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην τηλεφωνική γραμμή;
Δημοσιογράφος: Αυτά δεν γίνονται, φίλε. Εδώ πέρα εγώ έχω πάθει πλάκα τώρα.
Δημοσιογράφος: Μήπως μας κάνουν πλάκα, Νίκο;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Καλημέρα σας.
Δημοσιογράφος: Καλημέρα, κύριε Μητσοτάκη.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σας άκουγα στο αυτοκίνητο καθ’ οδόν για τα Φάρσαλα, διότι ακούω πάντα τοπικούς σταθμούς.
Δημοσιογράφος: Να είστε καλά.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Και μιας και σας έφερα ήλιο, πώς τον είπατε… λαμπρό, νεοδημοκρατικό.
Δημοσιογράφος; Νεοδημοκρατικό – Μητσοτακικό.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μητσοτακικό. Είπα να σας πάρω, να σας πω μια καλημέρα.
Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρωθυπουργέ, να είστε καλά. Αλλά, πραγματικά, πιστέψαμε ότι μας κάνουν πλάκα. Λέμε τώρα, εντάξει, μας παίρνουν τηλέφωνο, θέλει να βγει ο πρωθυπουργός τώρα στη γραμμή;
Κυριάκος Μητσοτάκης: Είδατε; Έχει και τα τυχερά της η δουλειά σας.
Δημοσιογράφος: Μείναμε άφωνοι και δεν το συνηθίζουμε αυτό.
«Πρώτη φορά μας πήρε ο πρωθυπουργός, δεν έχει ξανατύχει αυτό, τώρα περιμένω να μας πάρει ο Μπάιντεν την επόμενη φορά, αν περάσει από εδώ από τα μέρη μας. Στην αρχή δεν το πιστεύαμε, λέμε εντάξει τώρα, ο πρωθυπουργός τώρα, άλλη δουλειά δεν έχει να πάρει εμάς τηλέφωνο ο Κυριάκος τώρα, δεν έχει άλλη δουλειά; Τόσα πράγματα στο μυαλό του.. εντωμεταξύ είναι Δευτέρα και 13, να΄ ταν Τρίτη και 13 να το καταλάβω, Δευτέρα και 13 να μας πάρει ο Κυριάκος λέω, λίγο δύσκολο», λένε οι παραγωγοί
Λίγα λεπτά πριν, οι δημοσιογράφοι σχολίαζαν με χιούμορ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Δαμάσι και τα έψαλλαν στην κυβέρνηση για τα σπίτια στην περιοχή που ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί.
«Επειδή άκουσα και τα λέγατε. Έχετε δίκιο να τα επισημαίνετε. Έχουμε ακόμα αρκετά σπίτια, τα οποία πρέπει να κατασκευαστούν και αυτά, αλλά νομίζω ότι έχουμε αποδείξει συνολικά στη Θεσσαλία και με τον ΙΑΝΟ και με το σεισμό ότι μπορούμε να σταθούμε κοντά στους πολίτες που δοκιμάζονται και πολύ γρήγορα θα γιατρέψουμε τις ζημιές από τις φυσικές καταστροφές», είπε ο πρωθυπουργός.
Εννοείται ότι τον ρώτησαν και για την αναφορά του στη Διεθνή Έκθεση περί γαλοπούλας που δεν περιμένει τα Χριστούγεννα μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές:
Δημοσιογράφος: Να μας πείτε, επειδή ξέρω ότι βιάζεστε, πώς σας ήρθε αυτό για τη γαλοπούλα που συζητάει όλη η Ελλάδα;
Δημοσιογράφος: Για τη γαλοπούλα. Αυτό, δηλαδή, δεν …
Δημοσιογράφος: Λέγαμε με τον Νίκο, εμείς τρώμε και χοιρινό.
Δημοσιογράφος: Έτσι ακριβώς. Και δεν απήντησε και η γαλοπούλα, δηλαδή.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κοιτάξτε, αν δεν διανθίζουμε και αυτές τις ενέσεις με λίγο χιούμορ, δεν περνάει εύκολα η ώρα
Όλα αυτά έγιναν καθ’οδόν για τα Φάρσαλα όταν στον δρόμο ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να μας συστήσει με story στο Instagram τον κτηνοτρόφο Ντάλτον.
–  Από 1η Οκτωβρίου έχει χαμηλότερο ΦΠΑ στις ζωοτροφές, αν και εδώ τρώνε μια χαρά εδώ τα γελάδια…
– Είσαι ήρωας.
– Να σας καλά! Το μικρό σου;
– Ο Θανάσης ο Λέτσιος είμαι, Ο Ντάλτον με φωνάζουν…
– Να’σαι καλά!
– Είχα πάει και στην Αμερική.
Πιο πέρα συνάντησε και έβγαλε σέλφι με σταφυλλοπαραγωγούς αλλά εκεί που έγινε το αδιαχώρητο ήταν στα Φάρσαλα όταν πολλά πιτσιρίκια έσπευσαν για μια φωτογραφία μαζί του.
Σε σύσκεψη στο δημαρχείο επανέλαβε ότι η αυξημένη ανάπτυξη θα φανεί στις τσέπες όλων.
«Πρέπει να είναι μια ανάπτυξη που να αφορά όλους τους Έλληνες. Και όλοι να έχουν μέρισμα από αυτή τη νέα αναπτυξιακή δυναμική η οποία δρομολογείται στην ελληνική οικονομία» σημείωσε.
Σε παρέα νέων ένας φοιτητής παρότι συμφώνησε ότι κάνει λάθος που δεν έχει εμβολιαστεί, διαμαρτυρήθηκε που πρέπει να πληρώνει τα τεστ.
«Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, σε πολλές πόλεις του κόσμου για να πας στο πανεπιστήμιο είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, εμείς δεν το κάναμε. Είπαμε δεν είναι σωστό, αλλά ξανασκέψου το» τόνισε ο πρωθυπουργός.
Στην πλατεία Φαρσάλων ο κ. Μητσοτάκης ήπιε ένα καφέ και μίλησε με καταστηματάρχες.

Latest..

(no title)

ΙΚΑΡΙΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ικαρίας καλεί σε Συγκέντρωση-Συζήτηση για την Υγεία στην Ικαρία την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στη πλατεία Αγίου Κηρύκου με ομιλητές τον Ανδρέα Ξανθό … [Read More...]