Μικές Ρήγας για εγκατάλειψη γηπέδου Βαθύ: Το στολίδι που δημιουργήσαμε βρίσκεται σε παρακμή, εξαιτίας αυτής της δημοτικής Αρχής που είναι και η ίδια σε παρακμή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Τον πρώην Αντιδήμαρχο και δημοτικό Σύμβουλο Μικέ Ρήγα συναντήσαμε σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 στο δημοτικό γήπεδο στο Βαθύ, ένα χρόνο ακριβώς από τη θεομηνία που προκάλεσε ζημιές, με την καταστροφή στεγάστρων,ιστών φωτισμού και πλεγμάτων περίφραξης.
Ο Μικές Ρήγας ,ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομάδας του ΑΟ ΒΑΘΥ, αναφέρθηκε στη μη αποκατάσταση των ζημιών ένα χρόνο μετά και στην εγκατάλειψη του δημοτικού γηπέδου με αποτέλεσμα η ομάδα να προπονείται και να αγωνίζεται στην Πόθια.
Ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ ΒΑΘΥ, άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική αρχή και στον αντιδήμαρχο αθλητισμού Νικήτα Γιαννικουρή για την αδιαφορία αυτή.
Όπως χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων: “Πολύ φοβάμαι ότι θα φύγει όλος ο χρόνος αυτός.Είναι βέβαια και τελευταίος χρόνος που θα διαχειριστούν τη μιζέρια που διαχειρίζονται, γιατί αυτό ακριβώς κάνουν, δεν έχουν προβλέψει τίποτα,δεν κάνουν τίποτα και στο Βαθύ θα μείνει το μηδενικό που υπάρχει”. Σε άλλο σημείο είπε: “Αυτό το στολίδι που δημιουργήσαμε βρίσκεται σε παρακμή εξαιτίας αυτής της δημοτικής Αρχής που είναι και η ίδια σε παρακμή .Δυστυχώς ατή είναι η αλήθεια”
Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Μικές Ρήγας στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Latest..

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΗΜΝΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, … [Read More...]

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση “Διαχείρισης πλεονάζουσας αλιευτικής ικανότητας” για την αύξηση χωρητικότητας και ιπποδύναμης στα αλιευτικά σκάφη.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]

Αντί αποχαιρετισμού στην Σοφία μας

ΙΚΑΡΙΑ: Όλοι εμείς που συνεργαστήκαμε, γνωρίσαμε και βάλαμε στην καρδιά μας την Σοφία Σιδηροπούλου είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι από την τραγική της απώλεια την τελευταία ημέρα του … [Read More...]

Συμμετοχή Περιφερειάρχη στο 3 ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων»

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: … [Read More...]