Μ.Κόνσολας: Θέμα τιμής για το Ελληνικό Κράτος να τοποθετηθεί άμεσα γιατρός στη Ψέριμο.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Στοχευμένη παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Μάνου Κόνσολα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει ανακύψει στη Ψέριμο με την έλλειψη γιατρού.
Ο κ.Κόνσολας με παρέμβαση του στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ.Φλώρο ζητά την άμεση τοποθέτηση οπλίτη-ιατρού στο νησί.
Η θητεία του προηγούμενου οπλίτη-γιατρού έληξε στις 17 Νοεμβρίου 2022 και με δική του πρωτοβουλία παρέμεινε στο νησί μέχρι το τέλος του χρόνου για να καλύπτει τις ανάγκες και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να τοποθετηθεί αντικαταστάτης του.
Εδώ όμως και λίγες μέρες η Ψέριμος είναι χωρίς γιατρό ενώ το περασμένο Σάββατο υπήρξε ένα σοβαρό περιστατικό με πτώση ηλικιωμένης με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα στη διακομιδή της στην Κάλυμνο αφού δεν υπήρχε γιατρός στη Ψέριμο για να γνωματεύσει για την ανάγκη άμεσης μεταφοράς της μέσω του ΕΚΑΒ.Ο Μ.Κόνσολας , ενημέρωσε ήδη και τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη« Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον της Πολιτείας να δώσει λύση, να αισθανθούν ασφαλείς οι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού. Είναι θέμα τιμής για το Ελληνικό Κράτος να τοποθετηθεί άμεσα γιατρός στη Ψέριμο» επισημαίνει ο Μάνος Κόνσολας.

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]