Μ. Σκούφαλος: Θα εισάγουμε απορρίμματα από την Ικαρία και στη Χίο δεν ξέρουμε τίποτα

ΙΚΑΡΙΑ :

Μυστικότητα και υπόγειες συνεννοήσεις καταλογίζει στη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος, αναφερόμενος στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει στον Δήμο Ικαρίας, σχετικά με τη μεταφορά απορριμμάτων από το συγκεκριμένο νησί στον ΧΥΤΑ της νότιας Χίου.
Όπως είπε ο κ. Σκούφαλος ενώ στην Ικαρία ο Δήμος συζητά εντός του Δημοτικού Συμβουλίου πρόταση μεταφοράς απορριμμάτων στη Χίο, σε τοπικό επίπεδο η δημοτική αρχή δεν έχει δώσει καμία απολύτως απάντηση, αρνούμενη μάλιστα ότι έχει υπάρξει κάποια συζήτηση για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Σκούφαλος, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι συνάρτηση, αφενός της κατάστασης που επικρατεί στον ΧΥΤΑ της νότιας Χίου, αφετέρου του κόστους ενός τέτοιου εγχειρήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα επιτρέψουν ο λαός της Χίου και της Ικαρίας να πληρώσουν το «μάρμαρο» μίας τέτοιας κίνησης.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΣ
Βαθμολογία:Κοινοποιηση:Μου αρέσει αυτό:Μου αρέσει! Φόρτωση…
Related

Latest..

Μπουρλότο από την Τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak»: «H Ελλάδα μετά την υποχώρηση στην ΑΟΖ δέχτηκε και την αποστρατικοποίηση στα νησιά»!

ΛΗΜΝΟΣ: «Φωτιά» βάζει η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak με νέο της δημοσίευμα.  Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ελλάδα δέχθηκε τις γερμανικές παραινέσεις … [Read More...]

ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Π.Δ.

ΧΙΟΣ : Έχουν περάσει 1-2 χρόνια από την αποφράδα ημέρα που κυριολε­κτικά μπροστά στην πόρτα μου, έχασε τη ζωή του ο εγγονός ενός αγα­πημένου μου φίλου και συναδέλφου … [Read More...]