Νέα Ανακάλυψη! Να τι φταίει για τη μετάδοση του κορωνοϊού!

ΙΚΑΡΙΑ :

Η κυβέρνηση εκτός από τους αγώνες του λαού βρήκε και άλλη εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού: τη ντουντούκα!!
Στην αυτοκινητοπορεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα για να τιμηθεί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου η διοίκηση της αστυνομίας στη Σάμο απαγόρευσε τη χρήση ντουντούκας λόγω των μέτρων covid (!) απειλώντας μάλιστα με πρόστιμα, αν ακουστούν συνθήματα, παρότι οι συμμετέχοντας ήταν ανά δύο και με όλα τα μέτρα προφύλαξης μέσα στα αυτοκίνητα.
Αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση καμιά έγνοια δεν έχει για τον κορωνοϊό. Αν είχε θα έκανε μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και θα έπαιρνε μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Στόχος τους φανερά πλέον είναι ότι ήθελε να θάψει τα μηνύματα του Πολυτεχνείου, να βάλει ταφόπλακα στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες για να μπορεί να περάσει τη δεκάωρη δουλειά.
Οι αγώνες του λαού για δικαίωμα στην υγεία, τη ζωή και τη δουλειά δεν φιμώνονται! Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου στους σημερινούς αγώνες! Συνεχίζουμε!
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ

Latest..

Υγειονομικό διαβατήριο: Μόνο με απόδειξη εμβολιασμού θα μπορούν να ταξιδεύουν οι πολίτες

ΛΗΜΝΟΣ: Τουλάχιστον 5 αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν ένα ψηφιακό πάσο για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο που θα αποδεικνύει ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σκέψεις … [Read More...]

Τα μέτρα της κυβέρνησης για το Δεκέμβριο – Τι γίνεται με χρέη, ενοίκια και επίδομα θέρμανσης

ΛΗΜΝΟΣ: Με γεμάτο οπλοστάσιο από μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους και για τον Δεκέμβριο η κυβέρνηση επιχειρεί να αναχαιτίσει τις συνέπειες από την επέλαση της … [Read More...]