Νέες καταθέσεις γιατρών «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου -Καθυστέρησε να ενημερώσει για τον θάνατο της Μαλένας

ΚΩΣ: Καθώς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βγαίνουν νέα στοιχεία από καταθέσεις γιατρών.
Νέες καταθέσεις γιατρών από το νοσοκομείο «Ελπίδα» και από τις ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του mega, σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Νέες καταθέσεις γιατρών «καίνε» τη Ρούλα ΠισπιρίγκουΣύμφωνα με τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, πλέον ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις πέντε ιατρών και εργαζομένων στο νοσηλευτικό προσωπικό των εν λόγω νοσοκομείων, για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2019.

Ανάμεσα σε όσους κατέθεσαν για την υπόθεση Πισπιρίγκου είναι και ο εντατικολόγος που προσπάθησε να κάνει ανάνηψη στη Μαλένα -είναι ο ίδιος που προσπάθησε να κάνει την ανάνηψη και στην Τζωρτζίνα- και ο οποίος είχε καταθέσει στις Αρχές ότι η Πισπιρίγκου είχε κρατήσει απαθή στάση και ρωτούσε για τον βηματοδότη ενώ είχε μόλις μάθει ότι το παιδί της είχε πεθάνει.
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, κατέθεσαν γιατροίΠλέον, προκύπτουν νέα στοιχεία από τις καταθέσεις, καθώς οι γιατροί στο «Ελπίδα» έχουν καταθέσει ότι η Μαλένα δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια και πως ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως δεν παρουσίασε συμπτώματα ικτέρου, ούτε αναπνευστικά ή συγχυτικά φαινόμενα, και πως δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τον θάνατό του.

Καθυστερημένη ενημέρωση για τη Μαλένα είχαν οι γιατροί από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με καταθέσειςΟι γιατροί που έσπευσαν από τη ΜΕΘ για να κάνουν την ανάνηψη είπαν ότι το παιδί ήταν μελανιασμένο και ότι δεν υπήρχε ουσιαστικά λειτουργία του πνεύμονα ώστε να βοηθηθεί αναπνευστικά. Τέλος, επεσήμαναν ότι υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση από τη μητέρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προς τους γιατρούς του «Ελπίδα» και πως όταν έφτασαν το παιδί ήταν ήδη σχεδόν νεκρό και ήταν ήδη πάρα πολύ αργά.
https://www.iefimerida.gr/ellada/nees-katatheseis-giatron-kaine-royla-pispirigkoy

Latest..

«Ο Λαγός και η Χελώνα» στη Μυτιλήνη

ΛΕΣΒΟΣ: Μπορεί να είναι σύγχρονο ένα παραμύθι που γράφτηκε χιλιάδες χρόνια πριν; Ναι, αν μιλάμε για τον Αίσωπο, ο οποίος παραμένει διαχρονικός και ψυχαγωγικός στο πέρασμα των … [Read More...]