Νέες συνδέσεις και αλλαγές δρομολογίων στο Βόρειο Αιγαίο

ΙΚΑΡΙΑ :

Νέα δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου με τη Βόρεια Ελλάδα και την Αττική ισχύουν από σήμερα.
[embedded content]
Το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά το πρώτο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίγρι Λέσβου μέσω Μυκόνου και Μεστών Χίου, το οποίο θα πραγματοποιείται καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους καλοκαιρινούς μήνες και προσελκύει το ενδιαφέρον των τουριστών με προορισμό περιοχές της Δυτικής Λέσβου.
Με τρία δρομολόγια την εβδομάδα θα πραγματοποιείται η σύνδεση της Ικαρίας, Φούρνων, Σάμου, Χίου, Λέσβου και Λήμνου με την Καβάλα ενώ το Σάββατο 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο επιδοτούμενο δρομολόγιο που συνέδεε τα νησιά με Θεσσαλονίκη, το οποίο θα επανέλθει στη γραμμή το Σεπτέμβριο. Τέλος Ιουνίου η γραμμή θα ενισχυθεί μ’ ένα επιπλέον δρομολόγιο, που θα συνδέει την Λέσβο και Λήμνο με Καβάλα, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα ενισχυθεί και η κύρια γραμμή σύνδεσης της Λέσβου και της Χίου με Πειραιά με επιπλέον δρομολόγια.
Για τις νέες συνδέσεις και τις αλλαγές στα δρομολόγια μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο κεντρικός πράκτορας της Attika Group Ηλίας Πίκουλος.
ΕΡΤ

Latest..

Η Αλία Ίσσα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων

ΛΕΣΒΟΣ: Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εστιάζει το μήνυμά της στη δύναμη της ένταξης σε τρεις τομείς: την υγεία, την … [Read More...]

Κοφινάς- Σήφι τιμά το 1821

ΧΙΟΣ : Μια επετειακή τοιχογραφία, σχετική με την επανάσταση του 1821, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφι- Κοφινά.Πρόκειται για … [Read More...]