Νίκος Κανταρζής: Αντί να απολογούνται στην Περιφέρεια, θριαμβολογούν

ΚΩΣ: Σε ανοικτή επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα, ο περιφερειακός σύμβουλος από την Κω κ. Νίκος Κανταρζής, αναφέρει τα εξής:
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ , ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΝ!
Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο , η παράταξή μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με επιστολή της έθεσε το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα της στήριξης των μικρών επιχειρήσεων της περιοχής , αφού είναι πασιφανές ότι έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία και την μειωμένη τουριστική κίνηση.
Ως παράταξη πιέσαμε, επιχειρηματολογήσαμε, παρουσιάσαμε την οικονομική στήριξη των άλλων περιφερειών με σημαντικά ποσά, στο τέλος κατηγορηθήκαμε και για λαϊκισμό και ποιο το αποτέλεσμα;
ΟΥΡΑΓΟΣ Η «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!
Τριανταεννέα εκατομμύρια αποφάσισαν αρχικά , στα τριάντα εκατομμύρια κατέληξαν για τις μικρές επιχειρήσεις Νοτίου Αιγαίου ( ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ), ελάχιστα σε σχέση με τις ανάγκες των επιχειρηματιών της περιοχής , αλλά και σε σχέση με τα ποσά άλλων περιφερειών με διαπιστωμένα μικρότερα προβλήματα από τη νησιωτική μας περιοχή (ΑΤΤΙΚΗ 200 εκ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 150 εκ. ΘΕΣΣΑΛΙΑ 160 εκ.)
Και δε φτάνει αυτό!!!
Έρχονται τώρα και θριαμβολογούν με στημένες καταχωρήσεις και δελτία τύπου, λέγοντας ότι « μοιράζουν ζεστό χρήμα στους επιχειρηματίες των νησιών μας», σαν να δίνουν ελεημοσύνη με χρήματα – κληρονομιά των γονιών τους!
Ιδιαίτερα δε ενθουσιασμένος δηλώνει περιφερειακός σύμβουλος του κ. Χατζημάρκου με το δημοσίευμα Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής , Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου , το οποίο αποδίδει τα εύσημα στην Περιφέρεια για την απόφασή της!
ΑΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!
ΟΙ Νησιώτισσες και οι Νησιώτες είναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΏΠΟΙ!
Μπορεί να εξαπατήθηκαν και να επηρεάστηκαν από τις εξαγγελίες σας στις προηγούμενες εκλογές , όμως στις επόμενες να είστε σίγουροι ότι θα σας κρίνουν ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Νίκος Κανταρζής
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Latest..

&.Έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στο ακροδεξιό ακροατήριο της Λέσβου&. – Σχόλιο της Ανταρσία για την εκκένωση του ΠΙΚΠΑ

ΛΕΣΒΟΣ: Κατόπιν πολλών προσπαθειών, σήμερα το πρωί τελικά, εκκενώθηκε το ΠΙΚΠΑ, έπειτα από οργανωμένη επέμβαση και με πάνοπλους αστυνομικούς να εισβάλουν στον χώρο. Μετά απ … [Read More...]

Κάλεσμα προς τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Β. Αιγαίου για εθελοντική συμμετοχή στην αποτίμηση των ζημιών στη Σάμο

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες, Μετά τον ισχυρό σεισμό που έγινε την Παρασκευή, 30/10/2020, στη θαλάσσια περιοχή του Βορειοανατολικού Αιγαίου, και ειδικά Βόρεια της … [Read More...]