Νατάσα Θεοδωρίδου – Σάββατο 1 Αυγούστου στο Κτήμα Οινόφορος

ΛΕΣΒΟΣ:

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ για μια μοναδική συναυλία, με αγαπημένα λαϊκά τραγούδια το Σάββατο 1 Αυγούστου.  Μαζί της η Ήβη Αδάμου και ο Παντελής Καναράκης για το πιο ωραίο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού!Καλοσωρίζουμε τον Αύγουστο με την μοναδική Νατάσα θεοδωρίδου.  Αυτό το καλοκαίρι .. πάμε λαϊκά !!
H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του. 
«…Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα.. με τις μελωδίες μου. Θέλω να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι …να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.
Κοντά μου θα είναι η γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.
Όσο για τον Παντελή Καναράκη τι να πω… τα έχετε δει όλα… με τη μαεστρία και το ταλέντο του θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου.
Είστε όλοι καλεσμένοι μου !!»

Latest..

Για το γλέντι στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ : Από τη σύνταξη του περιοδικού Έχοντας μαζέψει όλο το ρεπορτάζ και βεβαίως κατόπιν ερωτήσεων που κάναμε στο χωριό Ακαμάτρα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. … [Read More...]

Καλό ταξίδι Τάσο.

ΧΙΟΣ : Δεν το πιστεύεις! Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις όταν μέχρι προχθές αεικίνητος και παρών! Και όμως έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.    Νομίζω ότι ελάχιστοι συμπολίτες μας … [Read More...]

ΑΦΙΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ

ΧΙΟΣ : Μετά από καιρό έφτασαν στη Χίο μετανάστες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για περίπου 20 άτομα. Οι μετανάστες αυτοί, που αποβιβάστηκαν πριν λίγη ώρα στο … [Read More...]