ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «ΑΡΤΙΟΝ»

ΧΙΟΣ :
Νέα σεζόν και νέες δραστηριότητες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ τηρουμένων, φυσικά, όλων των ισχυόντων μέτρων για τον Covid-19.
-Και επειδή η ψυχολογία μας είναι λίγο πεσμένη προτεραιότητα δίνεται στις συναντήσεις -σεμινάρια για καλύτερη ψυχολογία με την καθοδήγηση της Συμβούλου ψυχικής υγείας και Ψυχοθεραπεύτριας κας Σοφίας Ζαννίκου, η οποία θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες στη διαχείριση του στρες των ημερών και των συναισθημάτων μας, στοχεύοντας σε μια καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητάς μας και των σχέσεων με τους άλλους.
-Ο ΄΄μαέστρος ΄΄του είδους κ. Γιάννης Κατσάφαρος θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας μικρής ρεμπέτικης κομπανίας, μεταδίδοντας τις πολύτιμες γνώσεις του πάνω στο ρεμπέτικο , κάνοντας τους ερασιτέχνες τραγουδιστές -τριες να τραγουδάνε …σαν ρεμπέτες.
-Άλλη μια μουσική παρέα ετοιμάζεται επίσης. Δάσκαλος και μαέστρος , ο πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου και ταλαντούχος καλλιτέχνης Μιχάλης Μάγνης. Το ρεπερτόριο του μουσικού αυτού εργαστηρίου θα συμπεριλαμβάνει επιλογές από το ΄΄έντεχνο΄΄, τραγούδι, το νέο κύμα, το ελαφρολαϊκό και τα σουίνγκς.
-Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας στη συγγραφή του δικού σας αστυνομικού διηγήματος-μυθιστορήματος, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο εργαστήριο δημιουργικής γραφής του ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ , που θα λειτουργήσει με την καθοδήγηση της κας Βάσως Κριτάκη, κατόχου μεταπτυχιακού στην δημιουργική γραφή, η οποία με έναν εύκολο τρόπο και ειδικές τεχνικές θα σας οδηγήσει στο να γίνετε, γιατί όχι, η νέα Αγκάθα Κρίστι ή ο νέος Γιάννης Μαρής.
-Αν πάλι επιθυμείτε να ενταχθείτε στο θεατρικό τμήμα του ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, ο Σύλλογος θα σας περιμένει με ανοικτές αγκάλες.
-Μπορείτε όμως να επιλέξετε και τα διαδικτυακά μαθήματα εικαστικών δημιουργιών σε μετάξι.  Η καταξιωμένη εικαστικός κα Σοφία Μπόμπολη, πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών θα εισάγει τους συμμετέχοντες στην τεχνική του μπατίκ και σε εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση του κεριού στο μετάξι.
Στις νέες δράσεις του Συλλόγου ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ εντάσσονται , επίσης, Εκθέσεις, επετειακά αφιερώματα, δημιουργία βίντεο κλιπς, ντοκιμαντέρ,  …και ό,τι άλλο ζητήσετε. Κέφι να υπάρχει.
Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας!
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Βάσω Κριτάκη, Πρόεδρος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ , Τηλ. 6937214208

Latest..

Το ΚΚΕ για την επέτειο του ΟΧΙ

ΙΚΑΡΙΑ : Βρετανών, έχοντας τα μάτια τους στραμμένα στις μεταπολεμικές εξελίξεις για τη σταθεροποίηση της αστικής εξουσίας και την υπονόμευση του ΚΚΕ και του ΕΑΜ. Το στοιχείο … [Read More...]

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του ΟΧΙ

ΙΚΑΡΙΑ : «Η επέτειος της 28η Οκτωβρίου μας δείχνει το δρόμο για ένα μέλλον χωρίς νοσταλγούς του ναζισμού» Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την … [Read More...]

Λήμνος: Η Κανονιοφόρος “Αρματωλός” και το Πολεμικό καταγραφικό «Ναυτίλος» στο λιμάνι της Μύρινας για την 25η Οκτωβρίου! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Στο λιμάνι ‘Άγιος Νικόλαος της Μύρινας βρίσκονται σήμερα η Κανονιοφόρος “Αρματωλός” και το Πολεμικό καταγραφικό «Ναυτίλος» για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης … [Read More...]

Η ΚΟΒ Φούρνων του ΚΚΕ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Φούρνων -Θύμαινας – Ικαρίας -Καρλόβασι Σάμου

ΙΚΑΡΙΑ : Μετά τη διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης Φούρνων η Κομματική Οργάνωση Βάσης του ΚΚΕ στους Φούρνους ακολούθησε τη διαμαρτυρία της Λαϊκής Συσπείρωσης με θέμα τις … [Read More...]